Güzel Oyuncu Gökçe Akyıldız Kazara Aşk Dizisinde!

Güzel Oyuncu Gökçe Akyıldız Kazara Aşk Dizisinde!
Star Tv yeni bir diziyle daha gündemde. Kazara Aşk. Koliba Film imzası taşıyacak olan dizi güzel oyuncu Gökçe Akyıldız ile anlaşmış durumda.

Yeni Yayın dönemine bu sezon en iddialı hazırlanan kanalların başında Star Tv geliyor. Kanal bu sezon daha önce yayınlanan Sefirin Kızı, Babil dizilerine ek olarak hazırlıkları devam eden yeni dizilerle de seyirciyi ekranına çekerek reyting yarışında ilk sıralarda olmaya çalışacak. Kanal bu sezon ilk kez ekrana gelecek iddialı yapımlarla seyirciyi şimdiden heyecana sokmuş durumda. Bu dizilerden İyi Günde Kötü Günde, Sol Yanım, Menajerimi Arayın ve son olarak da Koliba Film tarafından hazırlıkları başlayan Kazara Aşk gibi dizilerle Star Tv rakiplerini şimdiden korkutmuş durumda. Dizi sete inmek için hazırlıklarını sürdürürken oyuncu kadrosunu da oluşturmaya başlarken güzel oyuncu Gökçe Akyıldız’ın da diziye dahil olduğu öğrenildi. İşte detaylar!

Gökçe Akyıldız Kazara Aşk Dizisinde!

Star Tv’de yeni yayın döneminde ekrana gelecek yeni dizilerden birini Koliba Film tarafından hazırlıkları sürdürülen Kazara Aşk Dizisi oluşturuyor. Dizinin hazırlık çalışmaları devam ederken yapımcı firma diziyi Eylül yayın dönemine yetiştirmeye çalışıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin oyuncu kadrosuna güzel ve genç oyuncu Gökçe Akyıldız kadın başrol oyuncusu olarak dahil oldu. Son olarak Kanatsız Kuşlar, Canevim gibi yapımlara imza atan Koliba Film bu yapımla yeniden bir yapımıyla ekranlarda olurken güzel ve genç oyuncu Gökçe Akyıldız da Kırgın Çiçekler’den Kazara aşk adlı yapımla ekranlarda yer alacak. Henüz cast çalışmaları devam eden Kazara Aşk hazırlıklarını bir an önce tamamlayarak sete inmeye ve Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşmaya çalışıyor.

Gökçe Akyıldız Kimdir?

Star Tv’de Eylül yayın döneminde ekrana gelecek olan Kazara Aşk dizisinde rol alacak olan genç oyuncu Gökçe Akyıldız 30 Ekim 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncu henüz çocuk yaşta ekranlarda yer almaya başlamıştır. İlk rol aldığı yapım Sırlar dünyası adlı yapım olmuştur. Bu tarihten diziden sonra pek çok yapımda rol alan Gökçe Akyıldız’ın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Kırgın Çiçekler, Medcezir, Fatih Harbiye, Bizim Okul, Kötü Yol, Hayat Devam Ediyor, Kollama, Gazi, Parmaklıklar Ardında, Ezo Gelin, Zeynep, Beşinci Boyut, Çınaraltı, Büyümüş de Küçülmüş, Sırlar Dünyası.

06-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar