ATV Kimse Bilmez dizisinden inanılmaz sahneler!

ATV Kimse Bilmez dizisinden inanılmaz sahneler!
ATV ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kimse Bilmez'den izleyiciyi şok edecek sahneler. Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Her bölümü ile reyting rekorları kıran ATV'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Kimse Bilmez'den inanılmaz sahneler yayınlandı. İzleyici bu sahnelerin ardından yeni bölümü büyük bir heyecanla beklemeye başladı. Peki ATV ekranlarının fenomen dizisi Kimse Bilmez'in o sahneleri..

Başrollerinde Engin Hepileri, Keremcem ve Özgü Kaya’nın yer aldığı Kimse Bilmez dizisi yayın hayatına bomba gibi bir giriş yaptı. Daha ilk bölümünden itibaren severek izlenen dizi Salı günleri yayınlanıyordu. Fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ikinci sezonda aynı güne denk gelen dizi Pazar gününe alındı. Yayın günü değişikliği izlenme oranlarında bir fark yaratacak mı? derken, dizi başarısına başarı kattı. Her hafta yeni bölümü heyecanla beklenen dizide bir türlü sular durulmuyor. Hatta geçtiğimiz Pazar yayınlanan son bölümünün ardından izleyici yeni bölümü heyecan dorukta bekliyor. Kimse Bilmez hayranları 21. bölümde neler olacak diye beklerken yeni bölümünden yayınlanan sahneler, ağızları açıkta bıraktı. Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosunda bulunduran Kimse Bilmez dizisinin yeni bölümünde Uygar'ın yaptıkları herkesi şoke edecek..

KİMSE BİLMEZ'DE İNANILMAZ SAHNELER

Yaz sezonuna damga vuran dizinin kış sezonunda da ekranlara gelmesi izleyiciyi mutlu etti. Heyecanın dorukta olduğu her bölüm ilgi ile izleniyor. İzleyici geçtiğimiz Pazar günü yayınlanan son bölümün ardından yeni bölümü heyecanla bekliyor. Yeni bölümde Uygar'ın yaptıkları diziye damga vurdu. Sevda'yı elde etmek için binbir türlü oyunlar oynayan Uygar, bir şekilde Ali'den kurtulmak ister. Bu hain planı için Ali'nin eski eşi Özlem'i kullanır. Bu sayede Sevda ile aradaki engellerin kalkacağını düşünür. Kardeşinin aramak için tüm yolları deneyen Ali ise bu engellerin karşısında büyük bir zorluk çeker. Bunu fırsata çevirmek isteyen Uygar ise, Erniko’yu öldüren kişinin Ali olduğunu Pilot’a duyurmak için yeni bir plan daha yapar. Tam da bu esnada Duygu, Pilot’un düşmanları aracılığı ile kaçırılır. Duygu'nun hayatta kalabilmesi için tek bir nedene ihtiyaç vardır. Bakalım Kimse Bilmez'in yeni bölümünde  Pilot, sevdiği kadın Duygu için Ali'yi öldürecek mi? Heyecan doılu yepyeni bölümü ile Kimse Bilmez, Pazar günü ATV ekranlarında olacak.

08-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler