Azize dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Azize birinci bölüm fragmanı

Azize dizisi ilk bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Azize birinci bölüm fragmanı
Çok yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Azize dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizinin ilk tanıtımında neler oluyor?

Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Başak Daşman ve Tugay Mercan gibi isimlerin yer aldığı Azize dizisi tutku ve heyecan dolu hikayesiyle çok yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu Azize dizisinin; senaryosunu ise Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak kaleme alıyor. 19 Kasım Salı günü ilk bölümüyle seyircinin beğenisine sunulacak olan dizinin ikinci tanıtımı yayınlandı! Merakla beklenen Azize dizisinin konusu nedir? İlk tanıtımı büyük ilgi gören dizinin ilk bölüm ikinci fragmanında neler oluyor?

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Azize dizisi yayınlanan ikinci fragmanıyla konusu hakkında da merak uyandırdı. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in hayat vereceği bir aşk hikayesine tanıklık ettirecek Azize dizisi 19 Kasım 2019 Salı günü Kanal D ekranlarında!

AZİZE DİZİSİ İLK BÖLÜM İKİNCİ FRAGMANI

AZİZE DİZİSİ GENEL HİKAYESİ

Dizinin ismini aldığı başkarakter Azize (Hande Erçel) güçlü ve varlıklı bir aile olan Alpanlar'ın ailesini teker teker elinden aldığı genç bir kızdır. Yıllar önce annesi ve babası elinden alınmış kardeşiyle birlikte yaşam mücadelesi vermiştir. Azize'yi bir intikam hikayesine itecek şey ise kardeşini kaybetmek olacaktır. Ailesine bunu yapanlardan hesap sormak için yemin eden ve hayattaki tek amacına sarılan Azize'nin başına beklenmedik yerden beklenmedik bir şey gelir. Aşk! Alpanlar ailesinin oğlu Kartal ve Azize'nin aşkı bu intikam hikayesinin seyrini değiştirebilecek midir?

Diğer sezon dizilerine göre geç başlayan Azize dizisi reyting yarışında başarılı olabilecek mi? Azize 19 Kasım Salı günü ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında!

07-11-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar