Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu? (08 Kasım Cuma)

Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu? (08 Kasım Cuma)
Tv 8 Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı? sorusunun yanıtını cevapladık. Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu? (08 Kasım Cuma)

Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması programı Yemekteyiz, bu haftanın kazananı belli oldu. Kıyasıya bir mücadelenin ardından büyük ödül sahibine ulaştı. Seda Sayan sunumuyla hafta içi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Yemekteyiz yarışmasında birbirinden başarılı ve bir o kadar da iddialı yarışmacılar yer aldı. Peki bu hafta yemekteyiz yarışmasında hangi isim birinci oldu? Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu? (08 Kasım Cuma) Yemekteyiz 8 Kasım Cuma büyük ödülü kim kazandı? Yemekteyiz büyük ödül ne? İşte TV 8 kanalının gözde programı Yemekteyiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Birbirinden başarılı 5 yarışmacının yer aldığı Yemekteyiz'de menüler hazırlandı, yemekler yendi, puanlamalar gerçekleşti. Final gününe ulaşan Yemekteyiz yarışmacıları için tüm haftanın sonunda büyük ödül için heyecanlı bekleyiş başladı. Yarışmacılardan ve sunucu Seda Sayan'dan en yüksek puanı alarak birinci olan isim açıklandı. Peki Yemekteyiz birinci kim oldu? 8 Kasım Yemekteyiz kim kazandı?

Yemekteyiz'de haftanın kazananı kim oldu? (08 Kasım Cuma)

Haftanın finalinin gerçekleştiği bu günde, Yemekteyiz porgramında heyecan doruktaydı. Yarışmacı arkadaşlarını evinde misafir eden Binnur hanım, menüsünü sundu ve puanlama gerçekleşti. Ardından final bölümüne gidilerken, yarışmacılar büyük ödülün sahibini oldukça merak etmekteydiler. Yemekteyiz 8 Kasım Cuma gerçekleşen final bölümünde en fazla puanı alarak birinciliğe hak kazanan Binnur hanım 33 puan ile büyük ödülün sahibi oldu. Büyük ödülün kendisine verildiğini öğrenen Binnur hanım sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Binnur hanım menüsünde, Brokoli çorbası, Patates dilim börek, Hellim peynirli yeşil salata, İslim kebabı, pirinç pilavı, magnolia yaptı.

Yemekteyiz Binnur Mert kimdir?

Haftanın final gününde evini misafirlerine açarak hazırladığı menüleri sunan Binnur hanım, 43 yaşında ve 2 çocuk annesi. Büyük bir ilgi ile Yemekteyiz yarışmasını takip ettiğini söyleyen Binnur Hanım, yemek konusunda kendini güvendiğini de belirtti.

Yemekteyiz 4 - 8 Kasım Puan listesi

Tansu Hanım: 19 puan
Onur Bey: 12
Havva Hanım: 14
Eda Hanım: 15
Birnur Hanım: 33

Yemekteyiz programı, Seda Sayan'ın eşsiz sunumu ile hafta içi her gün Tv 8 ekranlarında!

09-11-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar