ATV'den Kardeş Payı sürprizi! Sevilen dizi yeniden başlıyor...

ATV'den Kardeş Payı sürprizi! Sevilen dizi yeniden başlıyor...
Yakın dönemin başarılı komedi dizilerinden Kardeş Payı yeniden ekrana gelecek. ATV, sevilen dizinin yayın haklarını satın aldı.

Bir dönemin sevilen komedi dizisi Kardeş Payı ekranlara geri dönüyor. Daha önce Star TV'den ekrana gelen Kardeş Payı şimdi de tekrar bölümleriyle ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

Kardeş Payı tekrar bölümleriyle ATV ekranlarında

Milyonlarca izleyici tarafından takip edilen pek çok dizi, bu olağanüstü dönemde çekimleri ertelendiği için ekrana gelemiyor. Kanalların prime time yayın akışı bu nedenden ötürü boş kalıyor. Televizyon kanalları, bu dönemde ekranda yaşanan bu boşluğu çeşitli yollarla doldurma yoluna gidiyor. ATV, prime timedaki bir gününü doldurmak için Kardeş Payı dizisinin yayın haklarını satın aldı. Sevilen dizi her hafta tekrar bölümleriyle ATV ekranlarında olacak. Kardeş Payı, Hercai'nin yayınlandığı Cuma günleri ekrana gelecek. Kardeş Payı dizisinin ATV ekranlarındaki tekrar bölümleri, ilk olarak 3 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da ekrana gelecek. Dizinin her hafta iki bölüm şeklinde yayınlanması bekleniyor.

Kardeş Payı dizisi konusu

Metin, Ali ve Feyyza, emekli bir mühendis olan Tahsin Bey'in çocuklarıdır. Metin ve Ali, yazları ceplerine para girsin diye çocukken tesisatçının yanına çırak olarak verilirler. Tesisatçılık, sonralarda ise okuyamayan iki kardeşin mesleği haline gelmiştir. Feyyza'nın hikayesi ise bambaşkadır. Büyük bir Beşiktaş aşığı olan Tahsin Bey, çocuklarına Beşiktaş'ın efsane üçlüsü olan Metin, Ali ve Feyyaz'ın adını vermek ister. İlk iki çocuk erkek olur. Onlara Metin ve Ali adını verir ancak üçüncüsü kız olunca çözümü adını Feyyza koymakta bulur. Bu durum Feyyza'nın hal ve tavırlarının daha erkeksi olmasına neden olmuştur. Metin ve Ali'ye dönersek onlar yalnızca alalade bir tesisatçı değillerdir. Dükkanın arkasında yaptıkları gizli laboratuvarlarında icat ettikleri borla çalışan bir araba motorunu geliştirmektedirler.

Kardeş Payı dizisi ilk olarak 13 Şubat 2014 tarihinde ekrana geldi. Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan dizi toplamda 35 bölüm sürdü. Selçuk Aydemir tarafından yaratılan Kardeş Payı dizisi NTC Medya imzasıyla ekrana geldi. Yine Selçuk Aydemir tarafından yönetilen Kardeş Payı dizisinin senaryosunu Selçuk Aydemir, Çağlar Yurt, Onay Durgun, Murat Kaman, Emrah Kaman ve Ali İhsan Varol kaleme aldı. Başrollerinde Ahmet Kurat, Murat Cemcir ve Seda Bakan'ı gördüğümüz dizinin oyuncu kadrosunda Şinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü, Ali İhsan Varol, Berfu Öngören, Sadık Gürbüz, Ayhan Taş ve Korhan Herduran gibi isimler yer aldı.

02-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar