Menajerimi Ara Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?

Menajerimi Ara Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanacak?
Dizi sektörünün zor günler geçirdiği bu günlerde seyirciyi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Ay yapım Star Tv için bir yaz dizisi hazırlıklarına başladı. İşte detaylar!

Koronavirüsün tüm sektörlerle birlikte dizi ve reklam, sinema setlerini de vurduğu bu günlerde sektör adeta yangın yerine dönmüş durumda. Diziler iptal ediliyor, çekimler durduruluyor, setler tatil ediliyor ya da inanılmaz riskler alınarak ve tedbirlerle çekimler yapılıyor. Bütün bunlar olurken binlerce çalışan da işsiz kalırken durumun ne olacağı ve sektörün ne zaman yeniden normal haline gelebileceği bilinmiyor. Bütün bu hengâmenin orta yerinde bir anda karda açan ilk çiçek gibi bir haber düştü dizi sektörüne. Ay Yapım tarafından Star Tv için hazırlanacağı duyurulan uyarlama dizi Menajerimi Ara’nın çalışmalarının tüm hızıyla başladığı ve cast çalışmalarının da sürdüğü açıklandı. Bu haberle birlikte bir anada gözler Ay yapım’a dönerken dizinin cast çalışmaları içinse ilginç bir yol takip edilmeye başlandı. İşte detaylar!

Menajerimi Ara Ne Zaman Başlıyor?

Ay yapım tarafından hazırlıkları başlayan ve Star Tv için hazırlanmaya başlayan yeni uyarlama dizi Menajerimi Ara’nın cast çalışmaları başladı. Ay yapım dizinin cast çalışmalarını yaparken koronavirüsten etkilenmemek amacıyla internet üzerinden oyuncularla görüşmeye başladı. Yeni sezonda ekranda olması planlanan dizinin cast çalışmaları sürerken aynı zamanda diğer çalışmalara da başlandı. Bütün bu haberler bir anda sektörde heyecan uyandırırken dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin’in oturacağı iddia edildi. Her şeyin yolunda gitmesi halinde dizinin yaz sezonu için en kısa zamanda sete çıkacağı ve çekimlere başlayacağı iddia edildi.

Menajerimi Ara Dizi Konusu Ne?

Ay yapım tarafından Star Tv için hazırlıklarına başlanılan Menajerimi Ara adlı yapım için cast görüşmeler koronavirüs sebebiyle internet üzerinde devam ederken dizinin yaz aylarında yayına girmesi için çalışılıyor. Menajerimi Ara adlı dizinin Call My Agent adlı diziden uyarlanacağı açıklanırken Ay yapım’ın uzun bir aradan sonra ilk kez yeniden yaz sezonu için bir dizi hazırladığı öğrenildi. Dizinin bir iş yerinde menajeri ile birlikte çalılan yakışıklı bir adamın ve menajerinin başından geçen olayları romantik komedi türünde ele alacağı öğrenildi. İkili arasında heyecanlı ve gizli bir aşkın da yaşanacağı iddialar arasında. Diziyle ilgili bilgi edindikçe ve gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

03-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar