Avlu bu akşam var mı? (11 Nisan 2019 Perşembe)

Avlu bu akşam var mı? (11 Nisan 2019 Perşembe)
Star Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Avlu bu akşam var mı? Geçen hafta yayınlanmayan Avlu bu akşam yayınlanacak mı?

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu dizisi izleyicisini her hafta ekran başına kilitliyor. Her bölümünü merakla bekleyen izleyici geçen hafta dizisinin yeni bölümünün yayınlanmaması ile büyük bir üzüntüye kapılmıştı. Son olarak 36. bölümü ile ekranlara gelen Avlu'nun 37. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? 11 Nisan 2019 Perşembe günü Star Tv yayın akışında Avlu var mı?

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI?

Star Tv'nin nefes kesen dizisi Avlu bu akşam ekranlarda olacak mı? Geçen hafta yayınlanmayan yeni bölüm bu hafta yayınlanacak mı? Merak içerisinde biten 36. bölümü izleyenler 37. bölümü iple çekiyor. Star Tv yayın akışında saat 20.00'de Avlu dizisinin 37. yeni bölümü yer alıyor. Star Tv yayın akışından alınan bilgiye göre Avlu'nun bu akşam (11 Nisan Perşembe) günü sevenleri ile buluşacağı açıklandı. Yeni bölüm de neler olacak? Avlu dizisi 37. bölüm fragmanını izleyenler akşam ekranları başında heyecanla bekliyor olacak.

Fakat bu hafta içerisinde Avlu dizisi hayranlarına kötü bir haber geldi. Dizinin başrol oyuncularından Murat Ünal karakterine can veren Kenan Ece'nin diziden ayrıldığı açıklandı. Murat Ünal karakterinin diziden neden ayrıldığını canlıtv takipçileri için araştırdık.

Murat Ünal Avlu’dan Neden Ayrılıyor?

Her Perşembe akşamı Star Tv’de yayınlanan Avlu dizisi reytinglerde kendisini kanıtlayan dizilerden biri. Star Tv’nin de başarılı dizileri arasında yer alan Avlu’nun 2. sezonu yayınlanıyor. Limon Film tarafından hazırklanan Avlu’da gelecek sezon dizide düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrılmaya başlandı. Bu oyunculardan biri olan Murat Ünal karakteri diziden ölerek çıkacak. Murat Ünal karakterinin diziden çıkışı, 39. Bölüm itibari ile gerçekleşecek. 11 Nisan 2019 tarihinde yeni bölümü yayınlanacak olan Avlu dizisinde Murat Ünal’ın ayrılacağı daha önceden belli olmuştu. Murat Ünal karakteri (Kenan Ece) senaryo gereği diziden ayrılıyor. Kenan Ece diziden ayrılacak olması sebebiyle daha şimdiden yeni projelerle anlaşmaya başlamış durumda. Yaz dizilerşnden birinde oynayacak olan Kenan Ece kimdir şimdi ona bakalım?

 Kenan Ece Kimdir?

 Kenan Cahit Ece 24 Aralık 1980 yılında dünyaya geldi. Avusturya Lisesi’ni bitirdikten sonra 2004 yılında Amerika’da Davidson College’de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı. Üniversitede birçok oyunda rol aldı. Mezun olduktan sonra dört yıl Dublin’de yaşadı. Gaeity School of Acting ve Irish Film Academy’de oyunculuk eğitimine devam etti. İrlanda’nın en köklü televizyon dizisi “Fair City” ‘de 13 bölüm rol aldı. Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu “The Abbey” ‘de çalıştı. Türkiye’ye döndüğünde ilk sinema projesi yönetmenliğini Yusuf Kurçenli’nin yaptığı “Yüreğine Sor” filmi oldu. Beni Unutma filminde oynadı. Samanyolu, Deli Saraylı, İzmir Çetesi, Krem, Kalp hırsızı gibi televizyon dizilerinde rol alan yetenekli oyuncu 2012'de Mustafa Üstündağ ile Çamur’dan Tiyatro’yu kurdu. Dedesi Galatasaray'ın eski futbolcu ve yöneticilerinden Turgan Ece, Keriman Halis'in erkek kardeşidir.

11-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar