Avlu Dizisi Netflixe mi Transfer Oluyor?

Avlu Dizisi Netflixe mi Transfer Oluyor?
Star Tv'de yayınlanan Avlu Dizisi ile ilgili çarpıcı iddia! Avlu dizisi 3. sezonunda Star Tv'de yayınlanmayacak mı? Dizi Netflix'e mi transfer oluyor?

Star Tv’de Perşembe akşamları yayınlanan ve Avusturalya dizisi Wenthworth’un yasal uyarlaması olan Avlu dizisi ikinci sezonunda da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Avlu Dizisi iyi yazılmış senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla zirve yarışının her daim içinde yer alıyor. Televizyon dizileri için sezon finalinin yaklaştığı bu günlerde Limon Yapım tarafından Star Tv için yapılan Avlu’nun üçüncü sezonunda Star Tv’de yer almayacağı ve bir internet kanalı olan Netflix’e transfer olacağı iddiaları bir anda ortalığı karıştırdı. Bizlerde Canlitv takipçileri için Avlu Dizisi’yle ilgili bu gelişmeleri araştırdık.

Star Tv’nin Avlu Dizisi Netflix’e mi Geçiyor?

Star Tv ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve Limon Yapım tarafından hazırlanan ve Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği Avlu ikinci sezonuyla seyircinin karşısına çıkıyor. Her bölüm heyecanlı ve sürükleyen hikayesiyle seyirci tarafından beğenilen Avlu’nun kadrosunda Ceren Moray, Demet Evgar, Nursel Köse, Ümmü Putgül, Kenan Ece, Çağdaş Onur Öztürk, Ayça Damgacı, Onuryay Evrentan, Selen Seyven, Ushan Çakır, İdil Sivritepe gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Star Tv’de Perşembe günü yayınlanacak 37. Bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Avlu’yla ilgili söylentiler bitmiyor.

Seyircinin üçüncü sezonunda olup olmayacağını merak ettiği diziyle ilgili bugünlerde yeni bir iddia ortaya atıldı. Dizinin üçüncü sezonunda Star Tv’de olmayacağı buna karşılık bir internet kanalı olan Netflix'te yayınlanacağı iddiaları kafaları karıştırdı. Limon yapımın Star Tv için hazırladığı ve Avusturalya dizisi Wenthworth’un yasal uyarlaması olan Avlu’nun üçüncü sezonunda çekilip çekilmeyeceği merak konusu olurken 3. Sezonuyla ilgili de bir süredir kulislerde, yapımcı Hayri Aslan'ın, Netflix ile görüştüğü iddia ediliyordu. Yapımcı firma ya da yapımcı tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da söylentilerin arkası kesilmiyor.

Avlu Dizisi’nin Konusu Ne?

Avusturalya menşeli Avlu belli suçlar işleyerek hapishaneye giren kadınların kendi hayatlarındaki derin acılarını, şimdiki kendileri olana kadar neler yaşadıklarını ve zorlu hapishane koşullarında hayatta kalabilmek için girmek zorunda oldukları çetin mücadeleyi konu alıyor. En masum olanların bile karanlığa çekildiğini gözler önüne seren Avlu kadınların gerçek yaşam hikayelerine dokunması nedeniyle de oldukça beğeniliyor.

02-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler