Zalim İstanbul reyting sonuçları

Zalim İstanbul reyting sonuçları
Kanal D'nin yeni dizisi 'Zalim İstanbul' ilk bölümüyle ne kadar izlendi? Zalim İstanbul 1. bölüm reyting sonuçlarını siz değerli ziyaretçilerimiz için inceledik.

Yeni sezonda dizilerden yana yüzü gülmeyen Kanal D, geçtiğimiz hafta oyucu kadrosundaki başarılı oyunculara rağmen reytinglerde bir türlü beklenen oranlara ulaşamayan 'Yüzleşme' dizisini ani bir kararla yayından kaldırmıştı.

İsmi ilk önce 'Artvinli' olarak belirlenen daha sonra 'Zalim İstanbul' olarak değiştirilen dizi 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00'da ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında başladı.

Peki, yeni sezonda 'Arka Sokaklar' ve 'İkizler Memo-Can' dizileri dışında izlenen dizi projesine imza atamayan Kanal D'nin şansı bu sefer yaver gidecek mi? Zalim İstanbul 1. bölüm reytingleri nasıl sonuçlanacak?

Bu sorunun yanıtını 1 Nisan Pazartesi reyting sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğreneceğiz. Reyting sonuçları açıklandığında burada olacaktır. Dilerseniz yazının devamından dizi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

ZALİM İSTANBUL KONUSU

Seher,  üç çocuğu ile birlikte Antakya’da yaşamaktadır. Taşımacılık sektörünün en büyük firmalarından olan Agah Karaçay ile Seher’in yollarının kesişmesiyle hikaye başlar. Bununla birlikte Agah Karaçay Seher’in memleketlisidir de. Bu kesişme ile birlikte herkesi önemli bir imtihan beklemektedir. 
Hikaye Agah Karaçay’ın tekerlekli sandalyeye mahkum olan yeğeni Nedim için memleketleri Artvin’den bir gelin bulunmasını istemesi ile başlıyor. 
Zalim İstanbul’un konusuna bakılırsa klasik bir hikaye ile başlıyor dizi. Fragmanından da bu anlaşılıyor. Fikret Kuşkan’ı sert bir aile reisi profiliyle göreceğimiz dizide genç seyirciye yönelik oyuncu seçimi dikkat çekiyor. Fikret Kuşkan’ın son zamanlardaki bütün dizilerinin tutmadığını düşünürsek bu genç jenerasyonun dizinin ritmi ve reytingi noktasında önemli bir vazifelerinin olduğu aşikar.

Dizinin hikâyesini Agah Karaçay’ın tanıtım videosundaki anlatımı aslında veriyor. Heyecanla beklenen Zalim İstanbul’u bir de Fikret Kuşkan’dan dinleyelim. 
“Hepimizin derinlerde gizlediği yaraları var. Saklayabilmek uğruna savaştığı, kimi bu uğurda en sevdiğini ateşe atar. Kimi ateşe atlayıp yanmaya razı olur. Kimi evlatlarına etten kemikten zırh olur. Kimi acımadan o zırhı tırnaklarıyla parçalar. Sen neyi, kimi feda edeceğini bilsen korkardın! Yapmam deme! Çünkü kimse sınanmadığı günahın masumu değildir.”

ZALİM İSTANBUL OYUNCU KADROSU

Yapımı Avşar Film tarafından üstlenilen dizinin oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan 'Agah Karaçay' karakterine, Deniz Uğur 'Seher Yılmaz' karakterine, Mine Tugay 'Şeniz Karaçay' karakterine, Ozan Dolunay 'Cenk Karaçay' karakterine, Simay Barlas 'Damla Karaçay' karakterine, Berker Güven 'Nedim Karaçay' karakterine, Bahar Şahin 'Ceren Yılmaz' karakterine, Sera Kutlubey 'Cemre Yılmaz' karakterine, İdris Nebi Taşan ise 'Civan Yılmaz' karakterine hayat veriyor.

01-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar