Avlu dizisine ses getirecek transfer!

Avlu dizisine ses getirecek transfer!
Star TV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Avlu'ya ses getirecek bir oyuncu katılıyor. Avlu'ya hangi oyuncu katılacak? İşte tüm ayrıntılar;

Star TV ekranlarında, Perşembe günleri ekrana gelen Avlu dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve etkileyici konusuyla yayın hayatına devam ediyor. Yılların sağır kaldığı adaleti kendi sağlamaya çalışan, kızının suçunu üstüne alarak cezaevine düşen bir kadının hikayesini konu alan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oluyor.

Geçtiğimiz haftalarda dizide yaşanan ayrılık seyirciyi bir hayli üzmeyi başarmıştı. Jale karakterine hayat veren Şeyla Halis, cezaevinde çıkan isyanda vurularak diziden ayrılmıştı. Gelecek haftalarda diziye bir ismin daha dahil olacağı konuşuluyor. Avlu’ya kim katılıyor? İşte dizi hakkında tüm gelişmeler;

Sinem Kobal Avlu dizisinde rol alacak mı?

Hangi oyuncu Avlu dizisine katılıyor?

Perşembe akşamları ilgiyle izlenen Avlu dizisine, önümüzdeki günlerde Sinem Kobal’ın katılacağı konuşuluyor. Kobal hakkında çıkan iddialar henüz resmi bir açıklama ile doğrulanmamışken, dizi setine yakın kişiler Kobal’ın gelecek haftalarda, feminist bir mahkumu canlandıracağını iddia ettiler.

Sinem Kobal kimdir?

14 Ağustos 1987 doğumlu olan Sinem Kobal, İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun oldu. Öğrenimi boyunca hayatında spora daima yer veren Kobal, ortaöğrenim zamanlarında, okul basketbol takımıyla Istanbul birinliğini, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Yıldız Alper bale okulunda sekiz yıl bale eğitimi alan Kobal, şimdilerde latin dansı ve Aikido sporlarıyla ilgileniyor. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdikten sonra Selena dizisiyle tanınmayı başaran Kobal, birçok dizi, film ve reklamda oynadı.

10-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar