Ay ve Güneş dizisine 3 yeni oyuncu daha dahil oldu!

Ay ve Güneş dizisine 3 yeni oyuncu daha dahil oldu!
Kanal D'den ekrana gelmeye hazırlanan Ay ve Güneş'in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Ay ve Güneş dizisine 3 yeni oyuncu daha dahil oldu.

Ay ve Güneş dizisine 3 oyuncu daha eklendi. Kanal D ekranlarında yeni bir dizi başlamak üzere. ES Film yapımcılığında Kanal D'den ekrana gelecek Ay ve Güneş dizisiyle ilgili daha çok şey öğrenmeye devam ediyoruz. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde dizinin başrolünde Tansel Öngel'in yer alacağını aktarmıştık. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş netleşmeye başladı. Başlamak için gün sayan dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

Ay ve Güneş dizisinin 3 kadın oyuncusu belli oldu. Goncagül Sunar, Pelin Orhuner ve Nur Erkul merakla beklenen dizinin kadrosuna eklenen oyuncular oldular. Peki diziye yeni dahil olan 3 oyuncu hakkında neler biliyoruz. Diziye dahil olan oyuncuları tanıyalım.

Goncagül Sunar kimdir?

Goncagül Sunar, 17 Eylül 1970 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 1991 yılında adım attı. Oyunculuk kariyeri boyunca sayısız rol alan Goncagül Sunar, Mahallenin Muhtarları, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya, Leyla ile Mecnun, Umutsuz Ev Kadınları ve Hayat Şarkısı gibi bilindik dizilerde rol aldı. Ayrıca Abuzer Kadayıf, O Şimdi Mahkum, Gökten Üç Elma Düştü, Issız Adam ve Müslüm başta olmak üzere pek çok filmde de boy göstermiştir. Son dönemde ise Bir Litre Gözyaşı, Gülizar dizileri ve Müslüm, Babamın Kemikleri filmlerinde rol almıştır.

Pelin Orhuner kimdir?

29 Ocak 1988 tarihinde Manisa'da dünyaya gelen Pelin Orhuner, Doğuş Üniversitesi İletişim Bilimleri Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra oyunculuğa yönelen Pelin Orhuner, Kavak Yelleri, Bir Hikayem Var, Yunus Emre, Alın Yazım, Şevkat Yerimdar ve Bir Aile Hikayesi gibi dizilerde rol aldı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapmaktadır. Dream TV'de Evdeki Ses isimli müzik programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Nur Erkul kimdir?

Nur Erkul, 17 Nisan 1985 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlayan Nur Erkul, böylece oyunculuk serüvenine atılmış olur. 2009 yapımı Kasaba dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Nur Erkul, sırasıyla Kılıç Günü, Ay Tutulması, Bulutların Ötesi, Böyle Bitmesin, Ali Ayşe'yi Seviyor, Bir Yusuf Masalı gibi dizilerde rol almıştır. Son dönemde dizilerden uzak kalan oyuncu Ay ve Güneş dizisiyle birlikte televizyon ekranlarına geri dönecek.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar