Ay ve Güneş Dizisi’ne Flaş Transfer!

Ay ve Güneş Dizisi’ne Flaş Transfer!
Yeni başlayacak diziler arasında yer alan ve Kanal D'de yayınlanacağı konuşulan Ay ve Güneş Dizisi'ne flaş transfer. Cast çalışmaları başlayan diziye Tansel Öngel transfer oldu.

2020 dizi sektörü için hızlı başladı. Erken final yapan diziler, onların yerine sete inen diziler, bitecek diziler ve yeni yayına girecek diziler. Setler tam gaz gece gündüz demeden çalışıyor. Koskoca bir sektör milyon dolarlık bütçelerle yayında kalabilmek için çalışıyor ve buna göre hareket ediyor. Yeni başlayacak ve hazırlıkları tüm hızıyla süren dizilerden biri de Es Film tarafından projelendirilen ve Kanal D için hazırlanan Ay ve Güneş Dizisi. Dizi Hindistan’ın meşhur dizisi Iss Pyaar’dan uyarlanarak hazırlanıyor. Dizinin senaryosunu Eda Tezcan tarafından kaleme alınırken dizinin cast çalışmaları da başlamış durumda. Dizi flaş bir isimle cast çalışmalarını başlattı ve diziye ilk katılan oyuncu ise Tansel Öngel oldu. İşte detaylar!

Ay ve Güneş Dizisi’nin Hazırlıkları Başladı!

Es Film tarafından Hint Iss Pyaar dizisinden uyarlanan ve senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme alacağı dizi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Şubat ayı içinde çekimlerinin başlaması planlanan dizinin cast çalışmaları ise başlamış durumda. Dizide rol alacak oyuncular bir bir belirlenirken ilk anlaşılan oyuncunun Tansel Öngel olduğu açıklandı. Dizide başrol karakterlerinden Murat’ı canlandıracağı belirtilen oyuncunun kadın partneri ise henüz belirlenmedi. Kapadokya’da çekilmesi planlanan dizinin konusu ise dizinin adı gibi zıtlıklardan oluşuyor. Dizinin ana karakterlerinden erkek ve aşık olduğu kadının taban tabana zıt düşüncelerinin konu edildiği dizi iki karakterin zıtlıklarını ön plana çıkarıyor. Kadının daha duygusal erkeğin daha rasyonel olduğu dizide kadın karakter daha manevi bir dünyaya inanırken erkek karakter kazanma hırsıyla dolup taşmaktadır.

Tansel Öngel Kimdir?

Ay ve Güneş Dizisinde rol alacak ilk isim olarak belirlenen Tansel Öngel 24 Eylül 1976 yılında Kilis’te dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu halen Trabzon Devlet Tiyatrosunda görev yapmaktadır. İlk ekran tecrübesini Uy Başımıza Gelenler adlı diziyle yapan oyuncu bu güne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Son Mektup, Benim İçin üzülme, Muhteşem Yüzyıl, Dekupe, Kılıç Günü, Geniş Aile, Bu Kalp Seni Unutur mu, Elveda derken, Kaybolan yıllar, Güz yangını, Kısmet, Uy Başıma Gelenler.

02-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar