Ay ve Güneş Dizisi’nin Başrolü İçin Sürpriz İsim!

Ay ve Güneş Dizisi’nin Başrolü İçin Sürpriz İsim!
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Ay ve Güneş Dizisi'nin başrolü için sürpriz isim. Mart ayında çekimleri başlayacak olan dizi için Kadir Doğulu ile görüşmeler başladı.

Uzun süredir hazırlıkları süren ve Es Film tarafından Kanal D için hazırlanan Hint Dizisi İss Pyaar’dan uyarlanacak Ay ve Güneş Dizisi ile hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Yapımcılığı Yusuf Esenkal tarafından yapılacak diziyi Eda Tezcan kaleme alıyor. Mart ayında çekimlerinin başlayacağı açıklanan dizinin mekanları ise Kapadokya olarak açıklandı. Kanal D’nin büyük umut bağladığı dizinin cast çalışmaları da büyük bir titizlikle devam ediyor. Daha önce oyuncu kadrosunda Tansel Öngel, Nur Erkul, Pelin Orhuner ve Goncagül Sunar’ın isimleri açıklanmıştı. Son olarak ise dizinin başrolü için halen Vuslat Dizisi’nde oynayan Kadir Doğulu ile görüşüldüğü iddiaları bir anda kulislerde heyecan yarattı. İşte detaylar!

Vuslat Bitiyor Ay ve Güneş Başlıyor!

Yapımcılığını Es Film’in üstlendiği Hint uyarlama dizisi Ay ve Güneş için geri sayım sürüyor. Eda Tezcan tarafından uyarlama senaryosu hazırlanan dizinin Mart ayında sete inmesi ve çekimler başlaması bekleniyor. Kapadokya’da çekilecek dizinin tüm hazırlıkları hızla bitirilirken cast çalışmalarında da sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde Tansel Öngel ismi açıklanmıştı. Şimdi de dizinin başrol oyuncusu için halen TRT 1’de yayınlanan Vuslat Dizisi’nde rol alan Kadir Doğulu’nun ismi geçmeye başladı. Yapım şirketinin 44. Bölümde final yapması beklenen Vuslat’ın başrol oyuncusuyla görüşmelere başlandığı açıklanırken oyuncunun da bu dizide çalışmaya hazır olduğu iddia edildi. 9 Mart akşamı ekranlara veda edecek olan Vuslat’ın başrol oyuncusu Kadir Doğulu performansı ile göz dolduruyor.

Ay ve Güneş Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Ay ve Güneş dizisinin yakın zamanda sete inmesi bekleniyor. Dizide çalışması için her gün yeni bir ismin açıklanması da hazırlıkların bitme aşamasına gediğini gösteriyor. Hint Dizisi İss Pyaar’dan uyarlanacak dizi de birbirine zıt iki karakterin tutkulu aşkı ele alınacak. Dizide rol alacak kadın karakter daha duygusal ve daha insancıl duygulara sahip olurken erkek karakter ise aşık olduğu kadının aksine daha rasyonel ve duygudan uzak bir görüntü çiziyor. Diziyle ilgili gelişmeler oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

10-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar