Hizmetçiler dizisi Atiye (Algı Eke) kimdir?

Hizmetçiler dizisi Atiye (Algı Eke) kimdir?
Hizmetçiler dizisi Atiye (Algı Eke) kimdir? Hizmetçiler dizisinin başrolleri arasında yer alan Algı Eke'yi yakından tanıyalım.

Hizmetçiler dizisinde Atiye karakterine can veren Algı Eke kimdir?

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi başlamak üzere. Başrolleri arasında Algı Eke'nin de bulunduğu Hizmetçiler dizisinin çekimleri başladı. Önümüzdeki aylarda ekranlara gelmesi beklenen Hizmetçiler dizisi başlamadan önce dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Algı Eke'nin kim olduğuna yakından bakalım. Pek çok önemli yapımda yer alan Algı Eke kimdir? Hangi dizilerde rol aldı?

Hizmetçiler dizisi Atiye (Algı Eke) kimdir?

16 Eylül 1984 tarihinde Artvin'de dünyaya gelen Algı Eke, Gürcistan kökenli bir ailenin kızıdır. Cağaoğlu Anadolu Lisesi mezunu olan Algı Eke, üniversite için Almanya'ya gider ve başkentte dramaturji eğitimi almasının ardından ülkeye geri döner. Üniversiteden dönmesinin ardından oyunculuk kariyeri resmen başlamış olur. 2008 yılında Baba Ocağı dizisiyle birlikte televizyona ilk adımını atar. 2009 yılında vizyona giren Mazi Yarası filmi ise rol aldığı ilk sinema filmi olur. 2010 ile 2011 yıllarında ise Dürüye'nin Güğümleri isimli dizide rol aldı. 2011 yılında Keşanlı Ali Destanı ve 2012 yılında Annem Uyurken dizilerinde rol aldı. 2013 ile 2014 yıllarında Engin Günaydın ile birlikte Galip Derviş dizisinin başrolünde yer aldı. 2013 yılında vizyona giren Kedi Özledi filminde rol aldı. 2013 yılında Kedi Özledi, 2014 yılında Guruldayan Kalpler, 2015 yılında Yok Artık Melis, 2016 yılında Kaçma Birader, 2017 yılında ise Kaygı ve Kayseri Aslanı filmlerinde rol aldı. Son dönemde Ayrılsak da Beraberiz, Hayat Sevince Güzel ve İsimsizler dizilerinde rol almıştır.

Hizmetçiler dizisi çok yakında Kanal D'de

Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizinin çekimlerine başlandı. Fabrika Yapım imzası taşıyan Hizmetçiler dizisi çok yakında ekrana gelmeye başlayacak. Hizmetçiler dizisi 2009 yılında ekrana gelen Meksika yapımı Ellas son La Alegria del Hogar dizisinden uyarlanacak. 2013 ile 2016 yılları arasında ABD'de yayınlanan Devious Maid’s dizisi de aynı diziden uyarlanmıştır. Hizmetçiler dizisinin oyuncu kadrosunda Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamlıoğlu, Gamze Karaduman, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Gökhan Soylu, Hazal Benli, Servet Pandur, Emre Akkuş, Cansu Fırıncı ve Özer Arslan yer alıyor. 

09-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar