Sefirin Kızı dizisinin Kavruk'u ünlü oyununun eşi çıktı

Sefirin Kızı dizisinin Kavruk'u ünlü oyununun eşi çıktı
Star Tv'nin yeni fenomen dizisi Sefirin Kızı'nds Kavruk Ömer karakterine hayat veren genç oyuncu Edip Tepeli'nin eşi bakın kim çıktı?

Star Tv ekranlarının yeni fenomen dizisi Sefirin Kızı her zaman olduğu gibi bu hafta da reytingleri alt üst etti. Pazartesi akşamları izleyici ekran başına toplayan Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe ve Nare'nin yaşadığı büyk aşkın tek tanığı olan Kavruk Ömer karakterini canlandıran genç oyuncu Edip Tepeli bakın kimin kocası çıktı? Sefirin Kızı Kavruk Ömer hangi ünlü oyuncunun eşi çıktı? Hepimizin çok yakından tanıdığı o isim..

KAVRUK ÖMER'İN EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI

Yeni diziler arasında çok kısa bir süre içerisinde büyük bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakan Sefirin Kızı, her hafta bu başarısına yeni başarılar ekliyor. Hatta dizinin yayınlanan her yeni bölümü ile reyting sıralamasında ilk sıralara yerleşiyor. Bununla da kalmayan Sefirin Kızı, Pazartesi akşamlarının tek galibi Show TV'nin vazgeçilmez dizisi Çukur'u bile geride bırakır hale geldi. Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu gibi genç oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çeken Sefirin Kızı, televizyon dünyasının yanı sıra sosyal medyanında beğenisi altında. Hatta Sefirin Kızı dizisinin dikkat çeken oyuncularından biri de söylediği maniler ile gönüllere taht kuran Kavruk Ömer yani Edip Tepeli oldu. Genç oyuncu Edip Tepeli'nin gerçek hayattaki eşinin kim olduğunu duyunca hepiniz çok şaşıracaksınız. İşte Kavruk Ömer'in yani Edip Tepeli'nin çok yakından tanıdığımız eşi..

ONU HERKES ÇOK YAKINDAN TANIYOR!

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı'nda Kavruk Ömer karakterine hayat veren Edip Tepeli'nin eşi çok merak edildi. Kendisi gibi genç bir oyuncu eşi olduğu ortaya çıktı. Edip Tepeli'nin eşi hepimizin çok yakından tanıdığı bir isim. Büyük merak konusu olan Edip Tepeli'nin eşi 2002 yıllarına damga vuran başrollerinde Tamer Karadağlı (Abidin Haluk), Pınar Altuğ (Meltem), Ayşecan Tatari (Duygu), Furkan Kızılay (Havuç Emre), Özgür Ozan (Selami), Zeyno Günenç (Dominant Teyze Gönül), Ferdi Akarnur (Emekli Müsteşar Kemal), Ayşen Tekin (Müzeyyen), Nejat Birecik (Psikolog Sinan), Süleyman Yağcı (İsmail Bey) gibi isimlerin rol aldığı Çocuklar Duymasın'ın dizisinin başrol oyuncularından biri. Bu isim Çocuklar Duymasın dizisin de Duygu karakteri ile karşımıza çıkan Ayşecan Tatari oldu. Edip Tepeli ve Ayşecan Tatari çifti 2017 yılında herkesten uzak sade bir düğünle dünya evine girdi. 

11-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar