Ay Yapım İmzalı Yeni Dizi, Çukur’un Etkisini Yansıtabilecek mi?

Ay Yapım İmzalı Yeni Dizi, Çukur’un Etkisini Yansıtabilecek mi?
Ay Yapım’ın başarılı dizisi Çukur’dan sonra ekranlarda yerini alacak Üç Kuruş Dizisi Çukur’un boşluğunu doldurup doldurmaması merak konusu oldu.

Show TV’de izleyicisini ekrana kilitleyen Çukur’dan sonra Ay Yapım’ın yeni dizi sürprizi Üç Kuruş nasıl bir dizi? Show TV ekranında 4 sezon süren nefes kesen sahneleri ve konusu ile Çukur dizisinin ardından yepyeni bir aksiyon yapımı geliyor. Ay Yapım’ın titizlikle çalıştığı projeyi izleyiciler heyecanla bekliyor.

Oyuncu Kadrosu Belli Değil

Ay Yapımın başarılı yapıtı Çukur dizisinin finalinde Üç Kuruş’a gönderme yapılması herkesin dikkatini bu diziye vermesine neden olmuştu. Yeni sezonda Çukur dizisinin yerini Üç Kuruş doldurabilir mi bilinmiyor ama aday olduğu kesin. Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Üç Kuruş dizinin hala oyuncu kadrosunun netleşmemiş olması rahatsızlık veriyor. Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakteri ile geri planda kalan yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, yeni yapımda en öndeki isimlerden birisi olacak.

Çukur'u Yeniden Hatırlatacaklar 

Uraz Kaygılaroğlu’nun hayranları yeni sezonda ünlü oyuncuyu hak ettiği noktada görecek olmanın da keyfini yaşıyor. Üç kuruş dizisinde Kartal isimli karaktere hayat verecek olan Uraz Kaygılaroğlu, yeni sezonun en çok konuşulan isimlerinin başında gelecek. Kartal karakteri ailesi ile oturduğu mahalle üzerinden bir anlamda Çukur dizisine de gönderme olarak öne çıkabilir. Kartal Karakterinin mahalledeki rolü izleyicilere Çukur’u hatırlatacak.Dizide bir seri katilin yer alacağı, mafya ile polis arasında yaşanan olayların öne çıkacağı Üç Kuruş dizisi için oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Teklife Sıcak Bakıyor

Üç Kuruş dizisi için Ekin Koç’a teklif gittiği ortaya çıkmıştı, fakat oyuncunun ne yanıt verdiği henüz bilinmiyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Ahmet Sencer olarak çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu nasıl bir yanıt verecek kabul edecek mi merek ediliyor. Ekin Koç, son dizisinde çok öne çıktı ve Üç Kuruş’taki rolü kabul ederse kariyeri noktasında yine büyük çıkış yapacak bir işle ekrana dönmüş olacak. Uyanış Büyük Selçuklu’un Ahmet’i, Ekin Koç’un teklife sıcak bakması hayranlarını da memnun etti. Üç erkek karakteri üzerinden gelişecek olan hikaye için oyuncu görüşmelerinin sonuçlanması bekleniyor. Eylül ayında sete çıkması beklenen Üç Kuruş dizisi için yoğun bir hazırlık dönemi de yaşanıyor.

 

19-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar