TRT’nin Sevilen Dizisi Gönül Dağı’na Flaş Transfer

TRT’nin Sevilen Dizisi Gönül Dağı’na Flaş Transfer
TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan başarılı dizi Gönül Dağı flaş bir transferle oyuncu kadrosunu güçlendirdi. Diziye başarılı oyuncu Serkan Kuru dahil oldu.

Yeni yayın dönemi yaklaşırken ekrana ilk kez gelecek diziler tüm hazırlıklarını tamamlayarak sete çıkmaya başladılar. Öbür taraftan geçtiğimiz sezonlarda seyirciyle buluşan ve önümüzdeki sezonda yayın onayı alan dizilerde hazırlıklarını tamamlıyor. Yeni oyuncularla anlaşılıyor, yeni hikayeler yeni mekanlar ayarlanıyor. TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan ve cumartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı yeni yayın dönemine hazırlanan dizilerden biri. Reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı 19 Ağustos itibariyle sete çıkamaya hazırlanırken yeni oyuncularla kadrosunu güçlendirmeye de devam ediyor. Başarılı dizinin oyuncu castına pek çok dizide rol alan ve başarısıyla otoritelerin güvenini kazanan usta isim Serkan Kuru Dahil oldu.

Gönül Dağı Sete Çıkıyor

TRT 1 ekranlarında cumartesi akşamları ekrana gelen ve reytinglerde gün birinciliğini elde eden Köprü Film yapımı Gönül Dağı sete çıkmaya hazırlanıyor. Bir kasabada yaşayan samimi ve birbirine destek olan insanların hikayesini anlatan Gönül Dağı önümüzdeki sezonda TRT 1’in güçlü yapımlarından olmaya devam edecek. Dizi Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi oyuncularına ilave olarak castını yeni oyuncularla güçlendiriyor. Dizide yeni bir hikayenin kahramanı olarak Doktor Kenan karakterine hayat vermesi için başarılı oyuncu Serkan Kuru ile anlaşmaya varıldı. 31. Bölümden itibaren dizide rol alacak olan Serkan Kuru’nun canlandıracağı karakterin dizide önemli bir rolünün olacağı öğrenildi.

Serkan Kuru Kimdir?

TRT 1 ekranlarında ekrana gelen Gönül Dağı’nda rol alacak olan başarılı oyuncu Serkan Kuru 18 Haziran 1978 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Serkan Kuru daha sonra oyunculuğa yönelmişti. Serkan Kuru bunun için oyunculuk eğitimleri almaya başlamış ve ardından pek çok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Savaşçı

-          Tatlı Bela

-          Bahtiyar Ölmez

-          Kertenkele

-          Kara Para Aşk

-          Şevkat Yerimdar

-          Nizama Adanmış Ruhlar

-          Kollama

-          Doktorlar

-          Beşinci Boyut

-          Tövbeler Tövbesi

-          Bekle Beni Yarın

-          Ateşe Yürümek

-          Emret Komutanım

19-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar