Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Veda

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Veda
Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4. Sezonda vedalar peş peşe geldi. Yapımcılar ve senaristler dördüncü sezonda bunun altından kalkabilecek mi ?

Atv ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan dizi yeni sezonda en çok merak edilen dizilerden birisi. İzleyiciler Bir Zamanlar Çukurova’da 3 sezon boyunca çok etkileyici sahneler izledi. Fakat diziden 3. sezonda 3 başrol oyuncusu ekipten ayrıldı. Yan rollerde de önemli isimler hikâyeye veda edince, Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonun altından nasıl kalkılacağı soruları sorulmaya başlandı.

Vedalar Peş Peşe Geldi

Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış artık hikayede yok… Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova gibi etkili yan karakterler de artık dizi de olmayacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezon başında Hande Soral’ın canlandırdığı Ümit karakterinin de diziye veda edeceğini göreceksiniz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezona yine bir ayrılık ile başlayacak. Başarılı ve güzel oyuncu  Hande Soral, eşi İsmail Demirci ile son 2 yıldır dizi çekimleri nedeniyle uzun süre ayrı kalmıştı. Oyuncu, yeni dönemde aynı durumu yaşamak istemiyor ve diziden ayrılmak isteyince de Ümit karakterinin dizide  bitirilmesi kararlaştırıldı.

İbrahim Çelikkol Rüzgarı Esecek

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dördüncü sezonu için senaryo grubu yoğun bir hazırlık yaptı. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile hikayeye katılacak olan Doğduğun ev Kaderindir’in Mehdi’si İbrahim Çelikkol, yeni sezonun sürükleyici isimlerinden biri olacak. Başarılı oyuncunun dizideki karakteri merakla bekleniyor.Dizide Demir Yaman’ın okul arkadaşı ve ortağı olan Hakan Gümüşoğlu’nun Çukurova’ya gelişi her şeyi değiştirecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde İntikam ve ihtirasın eksik olmayacağı dördüncü sezonun da yine milyonlarca kişi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için sette tüm dekorlar yenilendi, ayrıca yeni dekorlar da ilave edildi. Özel üretim kostüm, dekor ve aksesuarlarla yine çok etkileyici bir sezon izleyicileri bekliyor.Yüzlerce yeni kostüm dikilirken, antikacılardan toplanan değerli eşyalar ve özel tasarım olarak üretilen mücevherlerle yine göz kamaştırıcı bir dünya yaratıldı.Dizinin dördüncü sezon öncesi platoda her şey titizlikle hazırlandı. Oyuncuların da gelmesi ile birlikte geçtiğimiz gün çekimler başladı. İzleyici kitlesi ile merakla beklenen sezon kısa süre sonra ekranlarda yerini alması bekliyor.

 

19-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar