Aybüke Pusat 50 Metrekare Dizisini ve Canlandırdığı Karakteri Anlattı!

Aybüke Pusat 50 Metrekare Dizisini ve Canlandırdığı Karakteri Anlattı!
Netflix'in yeni Türk dizisi 50 Metrekare'nin çekimleri başladı. Mart ortalarında çekimleri bitecek dizinin oyuncusu Aybüke Pusat diziyi anlattı. İşte detaylar!

Dünyanın en büyük ve en çok abonesi olan internet yayın platformu Netflix’te Türk yapımı yeni bir dizinin daha çekimlerine başlandı. Toplam 8 bölümden oluşacak olan ve kara komedi türündeki dizinin yapım şirketi ise BKM. 50 Metrekare adındaki dizinin oyuncu kadrosunda ise Aybüke Pusat, Engin Öztürk, Cengiz Bozkurt ve Özgür emre Yıldırım rol alıyor. Dizinin senaristi bir zamanlar TRT’nin en çok seyredilen dizlerinden olan Leyla ile mecnun’un da senaristliğini yapan Burak aksak yapıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir oturuyor. 8 bölümden oluşacak dizinin yine 2020 yılı içinde yayınlanması bekleniyor. Çekimleri başlayan dizinin oyuncularından Aybüke Pusat diziyi anlattı. İşte detaylar!

Aybüke Pusat 50 Metrekare Dizisini Anlattı!

Güzel ve genç oyunculardan Aybüke Pusat Her Yerde Sen adlı diziden sonra bir süre ekranlarda görünmemişti. Şimdilerde ise güzel oyuncu BKM yapımı olan ve internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan 50 metrekare adlı dizide rol alacak. Oyuncu dizi ile ve kendi hayatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncu açıklamalarında “Çekimler daha bitmedi, Mart ayı ortasında bitecek. Her şey güzel gidiyor, ekip olarak iyiyiz, keyifliyiz” ifadelerini kullanırken kendisi ile ilgili olarak da 2020 yılının güzel başladığını ifade etti. Pusat iş olduğu için tatil yapamadığını ancak 50 metrekare dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından tatil yapacağını açıkladı.

50 Metrekare Dizisi Konusu Ne?

50 Metrekare dizisinin konusu, yer altı dünyasında ün yapmış ve kim olduğu bilinmeyen gizemli bir tetikçinin kim olduğunu bulma olarak belirlenmiş durumda. Gölge adındaki bu tetikçi karanlık alemde gerçekten ünlüdür ve acımasızlığı ile bilinir. Ancak Gölge babası gibi bildiği ve güvendiği Servet tarafından ihanete uğrar ve ardından kaçmaya başlar. Bu sırada hiç bilmediği bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında saklanmaya başlar. Peşindekiler aramayı bırakana kadar burada saklanma niyetinde olan Gölge’yi mahalle sakinleri yeni ölen terzihanenin sahibinin oğlu sanırlar. Bu yalan Gölge’nin de işine yarar ve bu yalana sığınır. Ancak mahalleliyle tanıştıkça ve onların hayatını gördükçe Gölge değişmeye ve başka birine dönüşmeye başlar.  50 Metrekare 2020 yılında Netflix’te izleyici ile buluşacak.

23-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar