Çukur Dizisi’ne Flaş Transfer!

Çukur Dizisi’ne Flaş Transfer!
Show Tv'nin efsane dizisi Çukur'un güçlü oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha eklendi. Genç oyuncu Alara Turan Songül karakteriyle Çukur'a dahil oldu.

Ay yapım imzalı Çukur 3. Sezonunda da Show Tv’nin en çok reyting alan yapımlarından biri. Dizi Pazartesi günlerinin en çok seyredilen dizisi konumunda ve çok tutkulu ve fanatik bir seyirci kitlesine sahip. Özellikle genç kitlenin en çok takip ettiği yapım üçüncü sezonunu yaşıyor ve son zamanlarda birbirinden çarpıcı oyuncu transferleriyle kadrosunu daha da güçlendiriyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Berkay Ateş, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu gibi oyuncuların yer aldığı diziye son olarak Berkay ateş ve Nejat İşler’de dahil olmuştu. Birbirinden ünlü ve usta bu oyuncu kadrosuna şimdi bir oyuncu daha katılıyor. Çukur Dizisi’ne yeni katılan genç oyuncu Alara Turan’la ilgili detaylar haberimizde!

Alara Turan Songül Olarak Çukur’da!

Üç sezondur Show Tv’nin Pazartesi akşamlarının en çok seyredilen dizisi, reyting rekortmeni ve seyircinin efsanesi Çukur Dizisi her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi özellikle son sezonda seyircinin heyecanını daha da artıran sahneler ve hikaye ile yoluna devam ederken diziye yeni giren karakterler de seyircinin heyecanını ve merakını daha da artırdı. Geçtiğimiz sezon dizide kara kuzuların Mahsun’u olarak yer alan Berkay ateş diziye geri dönerken bu sefer Yamaç’ın düşmanı değil dostu olarak katıldı kadroya. Sonra Nejat İşler girdi diziye ve dengeleri bir anda değiştirdi. Şimdi ise güzel oyuncu Alara Turan Çukur’da Akın Koçovalı’nın eski kız arkadaşı Songül olarak diziye dahil oldu. Son olarak Kardeş Çocukları’nda rol alan oyuncu bundan böyle efsane dizi Çukur’da Akın Koçovalı’nın eski kız arkadaşı Songül’ü canlandıracak. Çukur’da nasıl bir hikayesi olacağı merak edilen Alara Turan’ın katılımıyla dizi daha da renklenecek gibi görünüyor.

Alara Turan Kimdir?

Çukur Dizisi’nde Songül karakterini canlandıracak olan Alara Turan 14 Eylül 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından genç oyuncu üniversite eğitimini, Mimar Sinan üniversitesi Güzel sanatlar fakültesi Tiyatro Bölümünde tamamlamıştır. Birçok tiyatro oyununda değişik rollerde rol alan oyuncu ilk ekran tecrübesini Star Tv’de ekrana gelen Kardeş Çocukları Dizisi ile yaşamıştır. Genç oyuncu geleceğin başarılı oyuncuları arasında gösterilmektedir.

24-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar