Caner Cindoruk’tan Zemheri İzleyicilerini Endişelendiren Açıklama!

Caner Cindoruk’tan Zemheri İzleyicilerini Endişelendiren Açıklama!
Show Tv'de izleyici ile buluşan Zemheri Dizisi'nin Ertan karakterini canlandıran usta oyuncu Caner Cindoruk diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Yeni başlayan diziler arasında en çok merak edilen dizilerden biri olarak ön plana çıktı zemheri Dizisi. Show Tv’nin yeni dizisi Zemheri hem konusu hem de üst düzey oyuncu kadrosuyla bir anda seyircinin ilgi odağı oldu. İlk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi ilk bölüm olmasına karşın seyirciden beklenen karşılığı da aldı. Özellikle sosyal medyada çok konuşulan ve gündem olmayı başaran dizinin ikinci bölümünde ise hikayenin ve karakterlerin daha da oturacağı ve ikinci bölümün dizi için belirleyici olacağı konuşulanlar arasında. Dizinin senaryosu Sema Ergenekon tarafından kaleme alınırken yönetmenliğini ise Hilal Saral üstleniyor. Dizinin oyuncularından Caner Cindoruk diziyle ilgili açıklamalarda bulunurken seyircinin de üzülebileceği gelişmeler olabileceğini ifade etti. İşte detaylar!

Caner Cindoruk’tan Zemheri Açıklaması!

Show Tv’nin geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen ve özellikle sosyal medyada gündem olmayı başaran ve çok konuşulan dizisi Zemheri ikinci bölümüyle ekrana gelecek. Kore menşeli Resurrection adlı diziden uyarlanan Zemheri dizisinde kız kardeşi Berrak için her şeyi yapabilecek biri olan ve Ertan karakterini canlandıran Caner Cindoruk diziyle ilgili açıklamalarda bulundu. Cindoruk katıldığı bir düğün töreninde Zemheri için “Bence nitelikli bir iş yaptık. Bize göre öyleydi ama seyirciden karşılığını da aldık” ifadelerini kullanırken dizinin özellikle kendisini tatmin ettiğini vurguladı.

Caner Cindoruk: “Zemheri 6. Bölümde Kalkabilir”!

Başarılı oyuncu Caner Cindoruk Zemheri Dizisiyle ilgili olarak düşüncelerin,i dile getirdiği evlilik töreninde seyircileri üzecek ifadelerde bulundu. Cindoruk Zemheri Dizisi’yle ilgili konuşurken “Güzel geri dönüşler var. Yarın ki ikinci bölümümüz daha belirleyici olacak. Her şey istediğimiz gibi. Bu iş atıyorum 6. Bölümde de kalkabilir. Hiç umurumda değil, önemli değil. Önemli olan benim için iyi iş yapmak. Nitelikli bir işin içinde olmak. Onun için de sonuna kadar kendimle gurur duyuyorum. Bence çok iyi bir iş yapıyor ve o benim için en büyük tatmin” açıklamalarında bulundu. Cindoruk ayrıca yönetmen Hilal Saral’ın çok başarılı olduğunu ve yaptığı işlerin hakkını verdiğini ifade ederek onunla çalıştığı için çok şanslı ve mutlu olduğunu söyledi.

22-01-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar