Ayça Ayşin Turan yeni rolü Ada Masalı Haziran'ı anlattı

Ayça Ayşin Turan yeni rolü Ada Masalı haziran'ı anlattı
Arıza dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, yeni dizisi Ada Masalı'nda canlandırdığı Haziran rolüyle ilgili konuştu.

Star Tv’nin yaz dizisi olarak ekrana getirdiği Ada Masalı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Bir sahil kasabasında kendi halinde yaşayan Poyraz ile şehirli genç kızın aşkla tanışma hikâyesini anlatan Ada Masalı dizisinde Haziran karakterine can veren Ayça Ayşin Turan yeni rolü hakkında konuştu. Hayranları genç oyuncuyu ve canlandırdığı Haziran karakterini merak ediyor. Şimdi detaylar

Ayça Ayşin Turan yeni rolü Ada Masalı Haziran'ı anlattı

Ay Yapım’ın Star Tv ekranları için hazırladığı Ada Masalı yaz dizisi olarak yolculuğunu sürdürüyor. Ali Bilgin'in yönettiği, Sema Ergenekon ve Yelda Eroğlu’nun yazdığı Ada Masalı'nın yapımcılığını Kerem Çatay üstleniyor. Aşk ve romantizm dizisi Ada Masalı’nda Haziran karakterini Ayça Ayşin Turan, Poyraz karakterini ise genç yıldızlardan Alp Navruz oynuyor. Yaza damga vuran dizide ayrıca Caner Şahin, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, İpek Bİlgin, Settar Tanrıöğen, Merve Nur Bengi, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de rol alıyor.

Haziran’ı oynamak çok iyi geldi

Geçtiğimiz sezona damga vuran Arıza dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Ayça Ayşin Turan, Marie Claire Türkiye için objektif karşısına geçti.  Dizide can verdiği Haziran rolüyle ilgili soruya ünlü isim şöyle cevap verdi: " Uzun zamandır komedi oynamak istiyordum. İyi ki oldu. Hikâyenin bir parçası olmak, Haziran’ı oynamak çok iyi geldi. Haziran tam bir şehir insanı. İş aşkıyla dolu, tutkulu ve ona verilen görevi her zaman hakkıyla yerine getirmek için sonuna kadar savaşan bir kadın. Tabii bu durum Haziran’ın adaya gelmesi ve Poyraz’la tanışmasıyla, zaman içerisinde değişiyor, dönüşüyor. Bir taraftan Poyraz’a verdiği zararı telafi etmeye çalışıyor. Diğer taraftan ona aşık olan, bunu kendine bile itiraf edemeyen ve bundan dolayı suçluluk duyan bir kadına dönüşüyor." 

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

1992 Sinop doğumlu güzel oyuncu İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur. Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda oyunculuk eğitimi gören Turan, oyunculuk kariyerine "Dinle Sevgili" dizisiyle başladı. "Arıza" dizisinde canlandırdığı "Hande" karakteriyle ününü pekiştirdi. 

Rol aldığı yapımlar:

2019 – Hakan: Muhafız (Leyla) (TV Dizisi)
2017 – Meryem (Meryem Akça) (TV Dizisi)
2016 – Altınsoylar (Burcu) (TV Dizisi)
2015 – Sevimli Tehlikeli (Zeliş) (Sinema Filmi)
2014 – Karagül (Ada) (TV Dizisi)
2011 – Dinle Sevgili (Gülfem) (TV Dizisi)

22-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar