Kanal D' nin Gündüz Kuşağı Kırık Hayatlar Dizisi Büyük Önem Taşıyor

Kanal D' nin Gündüz Kuşağı Kırık Hayatlar Dizisi Büyük Önem Taşıyor
Gündüz kuşağında izleyici ile buluşturacağı yeni dizi Kırık Hayatlar kanal için büyük önem taşıyor. Kanal başarı elde eder ise günlük dizilerin sayısını arttırmayı hedefliyor.

Gündüz kuşağı dizileri konusunda öne çıkan Kanal 7’nin elde ettiği başarılar, ana akım televizyon kanallarını da etkiliyor. Atv’nin geçen sezon final yapan Beni Bırakma dizisi belli bir izleyici kitlesi ile  uzun süre yayına devam etmişti.

Yaralı Kuşlar isimli günlük dizi ile geçen yıl çıkış yapan Kanal D, yurt dışı satışlarında önemli bir başarı yakaladı. Yeni günlük dizi Kırık Hayatlar için de kanalın beklentisi çok yüksek. Özellikle yurt dışı satışlarında bu tür yapımlar avantajlı olması sebebi ile Kanal D, yeni sezonda da yeni bir günlük dizi ile izleyicileri ekranına davet ediyor. Kanal yurt dışında da bu diziyi pazarlamanın hesabını yapıyor. Kanal yine başarılı olur ise günlük dizilerin sayısını artırabilir.

Kırık Hayatlar isimli dizinin ilk bölümü 23 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de seyircisi ile buluşacak. Kanal D’nin bir süredir tanıtımlarını yoğun bir şekilde yaptığı dizinin hikâyesi dikkatleri çekiyor. Kırık Hayatlar dizisi, iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini anlatacak. Koca bey malikânesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmalar dikkat çekecek.

Kırık Hayatlar dizisinde geniş bir oyuncu kadrosu buluştu. Hafta için her gün saat 11.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda birçok isim bir araya geliyor. Dizi ekibindeki diğer oyuncular, Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk.

Yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin hikayesini Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu  Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor. Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar yarından itibaren hafta içi her gün saat 11.00’da Kanal D’de!

22-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar