Seda Sayan’dan 7. Evlilik Kararı

Seda Sayan’dan 7. Evlilik Kararı
Magazin dünyasının ünlü isimlerinden olan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan yaptığı altı evlilik sonunda yedinci evlilik için hazır olduğunu açıkladı.

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan’dan yine bomba gibi bir açıklama geldi. Ünlü şarkıcı bir gazeteye verdiği röportajda ve bir programda yaptığı açıklamalarla yine gündemin ilk sıralarındaki yerini aldı. Hemen her gün bir haberle magazin basınında yer alan ünlü isim yaptığı açıklamayla yeniden evliliğe sıcak baktığını söyledi. Daha önce 6 kez dünya evine giren ve 6 kez boşanan ünlü isim Seda Sayan bu özelliği ile en çok evlenen isimler arasında yer alıyor. Seda Sayan şu sıralar Star Tv’de başlayacak yeni programı için heyecanlı günler yaşarken bu açıklamalarıyla bir kez daha kendisinden söz ettirmeyi başardı.

7. Evlilik İçin Doğru Adam Kriteri

Daha önce 6 kez evlenen ve bu evliliklerini devam ettirmeyerek boşanan ve şu sıralar bekar bir hayat süren ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan’dan 7. evliliğe dair bomba gibi bir açıklama geldi. Magazin basınında ilk sıralarda yer alan bu açıklamaya göre ünlü isim 7. Evlilik için hazır olduğunu, kapıyı her zaman açık bıraktığını söyledi. Seda Sayan yaptığı açıklamada “valla benim sağım solum belli olmaz. Doğru adam, adam gibi bir adam karşıma çıkarsa, neden olmasın? Neden yalnız kalayım ki? Tabii ki bir uzun yol arkadaşım olsun isterim. Yeter ki Allah doğrularla karşılaştırsın. Yedi sayısının da alametleri çok güzel. Yediyi tanımalıyım, yaşamalıyım ama nasıl, nerede ve ne zaman? O yedi kim olur? Onu bilemiyorum, kısmet. Bugüne kadar hiçbir erkek yatağıma kahvaltı getirmedi. Beni mutlu etmek çok kolay. Büyük hediyeler beklemem” ifadelerini kullandı.

Tam Evlenilecek Zaman

Ünlü sunucu Seda Sayan yaptığı açıklamalarla ezber bozmaya devam etti. Daha önce altı sefer evlenen ve ayrılan ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada bu zamanını tam evlenilecek zamanmış diyerek açıkladı. Seda Sayan “aslında tam evlenilecek zaman. Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama ben de bir çaba yok” ifadelerini kullandı.

22-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar