Ayça Ayşin Turan'ı Yeni Projesi Belli Oldu

Ayça Ayşin Turan'ı Yeni Projesi Belli Oldu
Son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan uzun bir süreden sonra ilk kez setlere geri dönüyor.

Son zamanlarda son oynadığı dizide rol arkadaşı olan Alp Navruz’la aşk yaşayan ve magazin basınında hemen her gün mutlu haberleri yayınlanan, sosyal medyada her zaman gündem olan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan kendisine gelen dizi ve film tekliflerini uzun süredir kabul etmiyordu. İçine sinen, beğendiği bir projeyi bekleyen güzel oyuncudan sonunda güzel haber geldi. Sevenlerinin de artık kendisini ekranlarda görmek istediği Ayça Ayşin Turan’ın yeni projesi belli oldu. Ünlü ve güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan Taff Pictures’in teklifine evet dedi ve Ekin Koç ile partner olarak bir aşk filminin kadın başrol oyuncusu oldu. Temmuz ayında sete çıkması beklenen ve şimdilerde castının tamamlanması için çalışılan filmin bu sene içinde sinemalarda gösterime gireceği öğrenildi.

Ekin Koç’la Partner Oldu

Son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan ve oyunculuğu ve güzelliği ile her kesimin takdirini kazanan güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönüyor. Bu kez bir sinema projesiyle ekrana gelecek oyuncunun evet dediği yapım etkili bir aşk hikayesini konu alıyor. Filmin erkek başrol oyunculuğunu son zamanların başarılı oyuncusu Ekin Koç üstlenirken bu oyuncuya Ayça Ayşin Turan eşlik edecek. İkili arasındaki aşk tam bir destansı havada yaşanacak ve ikili sinema severleri aşka doyuracak. Taff Pictures tarafından hazırlanan filmin yakın zamanda sete çıkacağı ve şu sıralar son hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Filmde Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın dışında kimlerin rol alacağı ise yakın zamanda belli olacak.

Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Son dönemlerin güzel ve başarılı oyuncusu Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Ayça Ayşin Turan daha sonra oyunculuğa yönelmiş ve bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Son olarak Ada Masalı dizisinde rol alan Ayça Ayşin Turan’ın rol aldığı yapımlar arasında, Sevimli Tehlikeli, Dinle Sevgili, Karagül, Altınsoylar, Meryem, Zemheri, Arıza, Menajerimi Ara, Ada Masalı, Hakan: Muhafız ve O Gelin benim adlı yapımlar bulunmaktadır.

18-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar