Alp Kırşan'dan Samimi Açıklamalar

Alp Kırşan'dan Samimi Açıklamalar
Televizyonların, heyecanlı, enerjisi bitmez ve samimi ünlülerinden olan Alp Kırşan kendisi ve ailesiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Televizyon ekranlarının sevilen sunucularından olan ve aynı zamanda oyunculuk da yapan başarılı isim Alp Kırşan, enerjisi, heyecanı ve samimi halleriyle seyircinin sevdiği ve yakınlık duyduğu isimlerin başında geliyor. Ünlü isim sunduğu her programla seyircinin büyük ilgisini çekerken son olarak özel bir gecenin sunuculuğunu yaptı. Sunuculuğunu üstlendiği özel gecede basın mensuplarıyla da sohbet eden Alp Kırşan oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Özellikle para ve ailesiyle ilgili samimi açıklamalar yapan Alp Kırşan neden İstanbul’da yaşamadığını anlattı.

Tımarhanelik Olurdum

Ünlü isim Alp Kırşan yaptığı açıklamada çocukları Efe ve Ata’yı kastederek “bunlar folik asit çocukları. Durmuyorlar, beyin olarak seninle yarışıyorlar. Bu yaş grubu çok zeki ve ailecek çok mağduruz. Buradan sesleniyorum, iki çocuk yapacaksanız ve ikincisi de erkek olacaksa dikkat edin. İstanbul’da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum’da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu’na papucu ters giydirir. Kampa gidiyoruz çocuklarla. Efe deniz yıldızı topluyor. Deniz kestanesini alıyorlar. Anne bunu aç, yumurtasını yiyeceğiz diyorlar. Doğa ile iç içe büyüyorlar” ifadelerini kullandı.

Parada Gözüm Yok

Ünlü isim yeni projeleri olup olmadığı yönündeki soruya cevap verirken “zenginlik kültürümüz yok. Para ile çok işim yok. Yenisini istemezler kolay kolay. Biz öyle büyüdük ve onları da o şekilde yetiştiriyoruz. Çok mutluyum. Parada gözüm olsa burada değil, İstanbul’da yaşardım” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca “son dönemdeki diziler ve filmler beni çok yakalayamadı. Yeni oyuncular egoist olabilir, haklılar. O atmosfere girdiğinde birden astronot oluyorsun ve ayağını yere basmak zor oluyor. Bana biri ego yapsa kafayı çakarım. Şaka tabi, ben işime bakarım. Tadını çıkarsınlar” ifadelerini kullandı. Alp Kırşan ayrıca ailesiyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Kırşan iki çocuğunun varlığıyla ilgili olarak “öyle güzel bir eşe sahibim ki benim onu hazırlamam gerekirken o beni hazırladı diyebilirim. Zeynep’le ben hiç tereddüt etmeden bu yolculuğa baş koyduk. Korku hiç olmadı. Baba olduktan sonra sorumluluk geldi. Bu sorumluluk beni hasta olmaz, yorulmaz, zayıf düşmez, boş düşünmez, boş konuşmaz bir hale getirdi” ifadelerini kullandı.

18-06-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar