Aykut Enişte 2 İlk Kez TV'de! Hangi Kanalda Ve Saat Kaçta Yayınlanacak?

Aykut Enişte 2 Hangi İlk Kez TV'Kanalda, Saat Kaçta Yayınlanacak?
Uzun süredir televizyonda yayınlanmasını bekleyen meraklıları için müdeli haber geldi. Televizyonlarda ilk kez Aykut Enişte 2 filmi bu akşam yayınlanacak

Koronavirüs pandemisi sırasında 925 bin 659 kişi tarafından izlenerek büyük bir başarıya imza atan yapımcılığını BKM’den Necati Akpınar’ın yaptığı Aykut Enişte 2 filminin senaryosu ise Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’ye ait. Yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı film 2019’da 567 bin 380 kişinin izlediği Aykut Enişte ‘nin devam filmi. Uzun süredir televizyonda yayınlanmasını bekleyen meraklıları için müdeli haber geldi. Televizyonlarda ilk kez Aykut Enişte 2 filmi bu akşam yayınlanacak.

Aykut Enişte 2 Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Barış Diri’nin müziklerini bestelediği film Star TV’de saat 20.00 ‘de ilk kez televizyonlarda yayınlanacak.

Konusu

Evlilik hazırlığı içinde olan Aykut ile Gülşah’ın başı bir türlü belalardan kurtulmak bilmiyor. Gülşahla evlenmeye kararlı olan ve bu fırsatı kaçırmak istemeyen Aykut sevdiği kadınla evlenip Atabeyoğlu Ailesine damat olacağı için oldukça sevinçli ve heyecanlıdır. Fakat aneden gelişen bazı durumlar tüm planların bozulmasına yetip artıyor. Atabeyoğlu ailesinin eski eniştesi olan Talat düğüne birkaç gün kala birdenbire ortaya çıkar ve tüm işler karışır. Saflığı ve iyi niyetiyle başına gelen türlü türlü belalardan kurtulmaya çalışan Aykut acaba bu sefer evlenmeyi becerebilecek midir?

Oyuncuları ve karakterleri

Cem Gelinoğlu - Aykut Aslan

Melis Babadağ - Gülşah Atabeyoğlu Aslan

Hakan Yılmaz - Talat

Müfit Kayacan - Sadi Atabeyoğlu

Lale Başar - Şule Atabeyoğlu

Selen Domaç - Dilşah Atabeyoğlu

Mekin Sezer - Mithat Atabeyoğlu

 

Cem Gelinoğlu Kimdir?

20 Temmuz 1983 yılında Düzce'de doğdu. Ortaokul ve lise hayatını Düzce'de geçirdi. Cem Gelinoğlu, popüler telefon uygulamaları olan Vine ve Instagram ile kısa sürede birçok takipçi kazandı. Daha sonra Ali Kundilli filminin senaryosunu yazdı ve filmin başrolünde oynadı. Büyük beğeni toplayan yapımın devam filmi olan Ali Kundilli 2'nin senaristliğini ve başrolünü yine kendisi üstlendi.

25 Ağustos 2017'de vizyona giren Şansımı Seveyim isimli filmde Sebahattin karakteriyle  başrol oynamıştır.24 Mayıs 2019'da vizyona giren Aykut Enişte isimli filmin Giray Altınok'la birlikte senaristliğini yapıp ayrıca başrolü olan "Aykut" karakterini üstlenmişti, film beğeni toplayınca devam filmi olan Aykut Enişte 2 çekilmiştir.

 

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar