Camdaki Kız Dizisinde Sürpriz Ayrılık! Feride Diziye Veda Ediyor.

Camdaki Kız Dizisinde  Sürpriz Ayrılık! Feride Diziye Veda Ediyor.
Camdaki Kız dizisinin sert bir o kadar da disiplinli annesi Feride sürpriz bir şekilde veda ediyor. Nur Sürer 29 Aralık'daki bölüm ile son kez izleyicilerinin karşısına çıkacak

Yapımını OGM Pictures’in üstlendiği “Camdaki Kız” dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Cana karakterine can veren Hande Ataizi’nden sonra dizinin en sert karakteri olan Feride’si  usta oyuncu Nur Sürer’de diziye veda ediyor. Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakterinin sert ve disiplinli annesi(aslında anaannesi) Feride’ye hayat veren Nur Sürer 29 Aralık 2022’de yayınlanacak 63. bölümde son kez seyircilerin karşısına çıkacak.

Rol Arkadaşları Nur Sürer İçin Pasta Kestiler

Son çekim gününde ünlü oyuncu için rol arkadaşları sürpriz yaparak pasta kestiler ve sosyal medya hesaplarından  takipçileriyle paylaştılar. Camdaki Kız’ın Muzo’su Enis Arıkan,  Nur Sürer için yaptırdığı pastanın üzerine Nur Yüzlüm yazdırdı ve sosyal medyada “Nur yüzlüme pasta yaptırdım. Sana bayılıyoruz.” Şeklinde paylaşım yaptı.

Camdaki Kız 62. Bölüm’de Neler Oluyor?

Nalan bir yol ayrımındadır. Ya yasak aşkı, şoförü Hayri, ya da bütün hatalarına rağmen hala sevdiği eşi Sedat. Hayri’ tüm çabalarına ve ısrarlarına rağmen tercihni Sedat’tan yana kullanan Nalan hayatına kaldığı yerden devam eder.

Nur Sürer Kimdir?

Nur Sürer 21 Haziran 1954 tarihinde Ahmet ve Rabia Sürer'in kızı olarak Bursa'da dünyaya geldi. Eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı. Erden Kıral'ın “Bereketli Topraklar Üzerinde”  filmi ile sinemaya adım attı. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı. Bugüne kadar kırktan fazla filmde ve televizyon dizilerinde oynadı. İlk uluslararası çalışması 1984 yılındaki “Ayna“ adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oskar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk (1990), Dunkle Schatten der Angst (1993) ve Yara (1998) izledi.

İlk evliliğini 1981 yılında Bülent Kayabaş ile yaptığını çoğu kişi bilmez. Bülent Kayabaş’tan ayrıldıktan sonra   Sarp Kuray ile evlendi. Sürer, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide "Neriman Kozcuoğlu" karakterini büyük bir başarıyla canlandırmıştır.

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar