Ayrılık haberleriyle çalkalanan Arka Sokaklar'a flaş geri dönüş!

Ayrılık haberleriyle çalkalanan Arka Sokaklar'a flaş geri dönüş!
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezonda da yoluna devam etme kararı alan Arka Sokaklar dizisi peş peşe giden oyuncu haberleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşıyor.

Ülkemizin en uzun soluklu dizilerinden birisi olan Arka Sokaklar peş peşe gelen ayrılık haberleriyle zor vir dönem geçiriyor. Birçok karakterlerini kaybeden ve ayrılık haberleriyle çalkalanan Arka Sokaklar dizisinde flaş geri dönüş yaşandı. Dizi severleri bir anda heyecanlandıran gelişme üzerine herkes geri dönen oyuncuyu merak ediyor. Şimdi detaylar

Ayrılık haberleriyle çalkalanan Arka Sokaklar'a flaş geri dönüş!

Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 15 yıl gibi uzun bir süredir devam eden bir yapım. Ancak ne olduysa sezon finali ardından peş peşe istifalar yaşandı ve birçok karakter diziye veda etti.  Gerek uzun bir süre aynı projede yer almanın verdiği mental yorgunluk gerekse yüz eskiliği gibi nedenlerden dolayı peş peşe gelen ayrılık haberleri, Arka Sokaklar hayranlarını çok üzmüştü. Yeni sezon için sete çıkmaya hazırlanan dizide bu sefer bir ayrılık haberi değil diziye geri dönen bir oyuncu gündeme geldi. İşte o isim.

Yan rollerin çoğu gitti

Dile kolay 15 yıl gibi uzun bir süre Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bu sezonda da yoluna devam etme kararı alan Arka Sokaklar dizisi peş peşe giden oyuncu haberleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Oya Okar gibi başrol oyuncuları diziye devam ediyor ancak özellikle gençlerin oluşturduğu yan rollerde peş peşe istifalar yaşandı. senaryo değişikliği ve yeni projelerin başlaması nedeniyle oyunculardan Onur Bay, Yüsra Geyik, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz Arka Sokaklar dizisiyle bağlarını kopardı.

Metin karakteri geri döndü

Şimdi Arka Sokaklar hayranları rüzgarın ters eserek ayrılanların geri dönmesini beklerken ilk dönen isim ve karakter de belli oldu. Hüsnü Çoban’ın oğlu Metin’i canlandıran Furkan Göksel diziye geri döndü. Bu sıcak gelişmenin diğer ayrılanların da geri dönüşüne sebep olup olmayacağını ilerleyen günlerde zaman gösterecek. İki yıl önce diziden ayrılmak zorunda kalan genç oyuncu Furkan Göksel, 2022 sezonunda daha önce olduğu gibi yine Metin rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar