Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol için partneri belli oldu

Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol için partneri belli oldu
Ntv'de 16 yıl futbol yorumculuğu yapan ve geçtiğimiz hafta TRT1 ile anlaşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçıyla birlikte ilk programına çıktı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programını hazırlayan Rıdvan Dilmen'in birlikte sunacağı partneri belli oldu. Ülkemizde yeni başlayan 2021/2022 futbol sezonunu yorumlamak için TRT1 ile anlaşan Rıdav Dilmen, partneri ile ilk programını sundu. İzleyici yeni isimin kim olduğunu merak ediyor. İşte o isim haberimizde. Şimdi detaylar

Rıdvan Dilmen Yüzde Yüz Futbol için partneri belli oldu

Sahalarda fırtına gibi esti ilk önce. Sakatlıklarla boğuşan ve 32 yaşında çok sevdiği futbolu bırakmak zorunda kalan Rıdvan Dilmen, her futbolcunun hayali olan teknik direktörlük yaptı. Ancak futbol adamlığı macerası kısa süren Rıdvan Dilmen Doğuş Medya Grubu bünyesinde yayın yapan NTV ve NTV Spor'da yorumculuk yapmaya başladı. Teknik direktörlük hayatı kısa sürse de futbol yorumculuğu 16 yıl gibi uzun bir süre devam etti. NTV Spor'un kapanması üzerine çok sevdiği yorumculuğa veda eden Rıdvan Dilmen, TRT'de ekranlara dönüş yaptı.

Erbatur Ergenekon ile beraber sunacak

Ntv'de 16 yıl gibi uzun bir süre futbol yorumculuğu yapan ve geçtiğimiz hafta TRT1 ile anlaşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçıyla birlikte ilk programına çıktı. 2021/2022 futbol sezonunun açılış maçı olan ve Beşiktaş'ın 3-0 galibiyetiyle biten Beşiktaş - Çaykur Rizespor mücadelesi ile ekranlara dönüş yaptı. Daha önce Güntekin Onay ve Murat Kosova ikilisinin sunduğu %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen'in yeni partneri Erbatur Ergenekon oldu.

Ersin Düzen ile polemik yaşamıştı

13 Ağustos Cuma akşamı başlayan 2021/2022 futbol sezonunun ilk maçı olan Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını sunan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen performansıyla izleyiciden tam not aldı. Beşiktaş - Rizespor maçının devre arasında ise kısa bir konuşma yapan ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, 16 yıl görev yaptığı Doğuş Yayın Grubu'na, %100 Futbol programının isim hakkını verdikleri için teşekkür etti. Rıdvan Dilmen geçtiğimiz yıl Ntv'de program sunarken özellikle aldığı dudak uçurtan maaşı nedeniyle Ersin Düzen ile polemik yaşamıştı. TRT'ye transfer olan Rıdvan Dilmen ile polemik yaşayan Ersin Düzen ise flaş bir kararla TRT1'den istifa etti.

Erbatur Ergenekon Kimdir?

1983 İstanbul doğumludur. Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu olan Ergenekon, BA-Bilgi ve İnnovasyon Yönetimi üstüne yüksek lisans yaptı. TRT'de yayınlanan Stadyum ve Telelig programlarında stajını tamamlayan Erbatur Ergenekon, sırasıyla Milliyet, Fanatik ve  Habertürk Spor gazetelerinde çalıştı. Habertürk'te Beşiktaş Muhabirliği ve Dış Haberler editörü olarak çalışmalarını sürdüren Ergenekon yuvam dediği ve stajını yaptığı TRT1 ekranına geri döndü. Erbatur Ergenekon blog yazarlığı da yapmaktadır.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar