Uzak Şehrin Masalı dizisinden ilk kare geldi

Uzak Şehrin Masalı dizisinden ilk kare geldi
Yeni sezonda heyecanla beklenen dizilerden biri olan Uzak Şehrin Masalı dizisinden ilk kareler geldi. Uzak Şehrin Masalı'nda Aslıhan Güner ve Barış Kılıç başrolde yer alıyor.

Yeni sezonun yaklaşmasıyla birçok dizi sete çıktı. Sezon finali yapan diziler yeni sezon için hazırlanırken yeni projeler ise merakla bekleniyor. Fox Tv'da yayınlanacak Uzak Şehrin Masalı dizisi ise çekimlere başladı ve setten gelen ilk kare seyirciyi heyecanlandırdı. Başrollerinde geçen sezon Yasak Elma dizisinde olan Barış Kılıç ve Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın başrolü Aslıhan Güner yer alıyor. Birçok ünlü oyuncunun kadrosunda olduğu Uzak Şehrin Masalı Kars'ta çekiliyor. Aslıhan Güner'in oyunculuğu Karadeniz yöresinden sonra bir Doğu hikayesiyle buluşacak.

Uzak Şehrin Masalı oyuncu kadrosunda kimler var?

Uzak Şehrin Masalı dizisi yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Setten gelen ilk kareler de farklı bir Doğu hikayesinin ekrana geleceğinin sinyalini veriyor. 25 Film tarafından projelendirilen Uzak Şehrin Masalı dizisi Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Uzak Şehrin Masalı oyuncu kadrosunda ise bir birinden özel isimler yer alıyor. Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Begüm Birgören, Timur Acar, Zeynep Eronat gibi başarılı isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. Ünlü yönetmen Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğunda olduğu Uzak Şehrin Masalı'nın senaryosu Can Sinan tarafından yazıldı. Çekimleri ise Kars'ta yapılıyor.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin konusu nedir?

Yeni sezonun iddialı yapımı Uzak Şehrin Masalı bir Doğu hikayesini anlatacak. İki kadının aşık olduğu Kürşat ve yaşananlar etkileyici bir hikayeyle ekrana taşınacak. Aslıhan Günay'ın canlandırdığı Umay karakteri, Timur Acar'ın canlandırdığı Affan karakteriyle evlidir. Umay iki çocuk annesidir ve kocasının başka bir kadından çocuk yapmasını kabullenmeyerek konaktan ayrılır. Ablası Sonay'ın (Begüm Birgören) yanına taşınan Umay buraya yerleşir. Bu sırada sınırdan kaçak giren Kürşat (Barış Kılıç) jandarmadan kaçmak için Sonay'ın evine sığınır. Kürşat'ı saklayan abla kardeş Umay ve Sonay bir süre sonra Kürşat'a aşık olur. Kars'ta çekilen yeni dizi Uzak Şehrin Masalı yakında Fox Tv ekranında olacak.

14-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar