Ayrılık sonrası Mehmet Aslantuğ’dan itiraflar

Ayrılık sonrası Mehmet Aslantuğ’dan itiraflar
Aşk, arkanızı kollarken el ele tutuşmak kolaydır. Aşka tutulmadan atıp tutmak da... Onu kaybettiğiniz zaman da el vermeyi deneyin. O ezici duyguda bile 'el ele' olmayı yani.

Mehmet Aslantuğ 27 yıllık evlilik sonrası patlaşımında nelerden bahsetti? Arzum Onan psikolojik şiddet iddialarına ne dedi? Aslantuğ’un Eylül ve Mayıs ayına ilişkin düşünceleri nelerdir? Aslantuğ bu mesajları sildi mi? Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan ayrılığına dair son haberler yazımızda. İşte detaylar...

Ayrılık sonrası Mehmet Aslantuğ’dan itiraflar

Arzum Onan ile 27 yıllık mutlu evliliklerini tek celsede 29 Mayıs Pazartesi günü noktalayan Mehmet Aslantuğ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda :"Bu mesaj gönül verenlere/gönül koyanlara borcumdur, kiralık gönülleri hiç ilgilendirmez. Eylül çocuğuyum ben; ama, mayısın cilveleriyle karşılaştım daha çok! Mesela... Bu güzel kadını bir mayıs sabahı tanıdım. (4 Mayıs 1994) Duygusal göçünü başlatalı kabaca bir yıl oldu. Ve o göçte de 'mayısın' parmağı var mı gerçekten bilmiyorum. Son altı aydır ev olarak da ayrıyız. Zaman dönüp dolaştı, ayrılığın mahkeme kararı da yine bir mayıs sabahına denk düştü." İfadelerini kullandı.

Aşk, arkanızı kollarken el ele tutuşmak kolaydır

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Mehmet Aslantuğ:"Neyse... Ayın günahını daha fazla almak istemem; zira 19 Mayıs'ın silinmez mirası mühürlüdür gönlümde. Bu vesileyle aktarmak istediğim, yine kaptandan ziyade 'bir abi' tavsiyesi olarak şudur: Aşk, arkanızı kollarken el ele tutuşmak kolaydır. Aşka tutulmadan atıp tutmak da... Onu kaybettiğiniz zaman da el vermeyi deneyin. O ezici duyguda bile 'el ele' olmayı yani. Omuz atmak yerine, omuz vermeyi... Yer çekiminin kalktığını hissedeceksiniz! Dilerim kimse yaşamak zorunda kalmaz." dedi.Daha sonra nedendir bilinmez ünlü oyuncu bu paylaşımlarını sildi.

Psikolojik şiddet yok

Boşanma öncesi duygularını ifade eden Arzum Onan, "Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet' , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla hak etmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" diyerek psikolojik şiddet iddialarını reddetmişti.

Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım

Mehmet Aslantuğ ise "Erkeksiniz; ya da kadın, elinizi tutan da kadın; ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar; ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım" diyerek Arzum Onan’a olan sevgi ve vefasını dile getirmişti.

01-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar