Batuhan Karacakaya askerlik vazifesini tamamladı

Batuhan Karacakaya askerlik vazifesini tamamladı
Türkiye'nin dört bir yanından gelen asker arkadaşlarım beni kardeşleri gibi gördükleri için ayrıca mutlu oldum. Bu yolda benimle yürüyen seninleyiz diyenlere tekrardan selam olsun.

Fenomen Aşk-ı Memnu dizisinde Adnan Ziyagil’in oğlu Bülent Ziyagil karakteri ile tanınan Batuhan Karacakaya vatani görevini bedelli askerlik vazifesini Erzincan 59'uncu Havan ve Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yaptı.

Batuhan Karacakaya askerlik vazifesini tamamladı

Sosyal medya hesabından askerlik fotoğraflarıyla beraber askerlikle ilgili düşünce ve duygularını şu şekilde anlattı; "Askerliğimi Erzincan 59'uncu Havan ve Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı'nda yapmak nasip oldu. Bütün komutanlarımız çok değerli ve iyi kalplilerdi. Dilerim ki Allah, her daim onların yardımcıları olsun. Katıldıkları operasyonları yakından dinlemek, onlardan eğitim almak gurur vericiydi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen asker arkadaşlarım beni kardeşleri gibi gördükleri için ayrıca mutlu oldum. Bu yolda benimle yürüyen herkese selam olsun derken yanıma gelip 'seninleyiz' diyenlere tekrardan selam olsun"

Survivor 2022 3.sü oldu

2022 yılında katıldığı Survivor programında oldukça başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu yarışmayı 3. Olarak tamamladı. Yarışmayı şampiyon olarak tamamlayan Nisa Bölükbaşı’na karşı oylamada kaybeden Karacakaya’nın performansı izleyicileri şaşkına çevirdi. Aynı yarışmada ünlü boksör ve önceki şampiyonlardan Adem Kılıççı da 2. Oldu.

Avukatım suç duyurusunda bulunacak

Daha sonra arkadaşı Ayşe Aslanbay ile ilgili inişli çıkışlı ilişkileri magazin dünyasında gündem olan genç oyuncunun açıklamaları manşetlerden inmemişti. Kendine fiziki şiddet uygulandığını iddia eden Aslanbay : “'Yaşadığım bu zorlu süreçle ilgili eski erkek arkadaşım Batuhan Karacakaya'dan şikayetçi oldum, darp edildiğime dair elimdeki tüm delilleri dosyaya sundum. Bundan sonra bu konuyla ilgili tarafıma yapılan tüm hakaret ve asılsız olaylarla ilgili avukatım suç duyurusunda bulunacaktır. ' şeklinde sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Batuhan Karacakaya hakkında darp davası açtığını duyurmuştu.

Asıl darp edilen benim

Ardından Batuhan Karacakaya “Öncelikle şahsıma yapılan bu iddiaların asla gerçeği yansıtmadığını bilmenizi isterim. 6 aydır süre gelen ilişkimizin bu duruma gelmesi ne yazık ki çok üzücü.Darp edildiğini iddia ettiği günün ve ertesi günün iftira olduğunu kanıtlayacak bizzat kendisinin çektiği fotoğraf ve videoları mevcuttur. Kendisinin hiçbir darp izi bulunmamaktadır. Aksine bu durumda darp edilen, evinin kapısına defalarca gelinen, arabasına zarar verilen bizzat şahsımdır. Söylediğim her şeyin kamera görüntüleri mevcuttur. Ama artık gereği yapılması için tüm başvurularımı ilgili birimlere yapmış bulunmaktayım.' şeklinde ifadelerde bulundu.

01-06-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler