Gülseren Budayıcıoğlu Camdaki Kız Final Kutlamasına Katıldı

Gülseren Budayıcıoğlu Camdaki Kız Final Kutlamasına Katıldı
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız’ın yazarı Gülseren Budayıcıoğlu final haberini verdi. Kaç bölüm sonra final yapacak?

Camdaki Kız dizisinin kutlamasına katılan Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile haberi duyurdu.

Camdaki Kız Dizi Kutlamasına Katıldı

Kanal D ekranlarında 1. Sezonuna 8 Nisan 2021 tarihinde izleyicisine merhaba diyen Camdaki Kız 3 sezon boyunca büyük ilgi toplayarak izlenme rekorlarına imzasını attı. Hikâyesini kaleme alan Budayıcıoğlu ise dizinin kutlamasına katıldı.

Çok Güzel Bir Yolculuğun Sonuna Yaklaşıyoruz

Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu sosyal medya hesabından ‘’Hepimiz için çok özel bir yolculuğun sonuna yaklaşıyoruz... Camdaki Kız romanımdan ekranlara taşınan ve ilk yayınlandığı bölümden itibaren tüm Türkiye'nin severek takip ettiği dizimiz üç bölüm sonra final yapıyor. 22 Mayıs pazartesi akşamı veda gecemizde tüm ekip bir aradaydık. Ekipte iki duygu hakimdi. Hem üç sezondur bir diziyi başarıyla götürmenin mutluluğu ve hem de ayrılığın hüznü...’’  notuyla birlikte oyuncularla çekilmiş karelerini paylaştı.

Kanal D ekranlarına ve izleyicilerine veda eden Camdaki Kız 3 bölüm sonra 3. Sezonunda final yapacak. Ekranlara geldiği günden itibaren büyük ilgiyi toplamış oyuncu kadrosu ile muhteşem sahnelere tanıklık etmiş dizi ekranlara veda edecek. Gülseren Budayıcıoğlunun başyapıtlarından biri olan Camdaki Kız dizisinin kutlamasında olan Budayıcıoğlu, duygusal bir paylaşımla hem oyuncuların hem kendi duygularına yer verdi.

Son Bölüm Ne zaman?

3 sezonu birlikte geçiren oyuncular, kutlama sonrası 3 bölüm için yine aynı sette buluşuyor olacaklar. 3 sezonda ekranlardaki süresini tamamlayan dizi 15 Haziran 2023’de 82. Bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak.

Camdaki Kız Konusu

OGM Pictures imzası ile 8 Nisan 2021 de ekranlar da yerini alan Camdaki Kız Nadim Güç’ün yönetmenliğini yaptığı ve Senaryosunu Seda Altaylı, Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı dram türündeki dizi konusu ile herkesin nefeslerini kesmeyi başardı. Dizinin konusunda ise karanlık bir geçmişe gömülen genç kızın hikayesine yer veriliyor.

Bilindiği üzere  Nalan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir. Final böülümünde neler olacacağı merakla bekleniyor.

 

02-06-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar