Ayşe Filminin Okuma Provası Yapıldı

Ayşe Filminin Okuma Provası Yapıldı
Başrolünde Binnur Kaya, Menderes Samancılar ve Ali Seçkiner Alıcı gibi oyuncuların yer aldığı Ayşe Filmi set için son sayıyor.

Yaz sezonunda televizyon kanalları yazlık diziler ve eylül yayın dönemi için yoğun bir çalışma sürecine girerken oyuncular da buna bağlı olarak birbirinden çarpıcı yeni pek çok proje için sete çıktı ve çalışmalarına devam etti. Yaz sezonunda ayrıca dizilerin yanı sıra pek çok sinema filmi de sete çıkarak çalışmalara başladı. Sinema salonlarında yayınlanacak ya da internet yayın platformlarında seyirciyle buluşacak bu yapımlar yaz aylarını en iyi değerlendirmek ve oyuncuların dizilerin tatile girdiği dönemlerinden yararlanarak çekimlerini sürdürüyor ya da son hazırlıklarını yapıyor. Çınar Film ve Maara Film tarafından ortaklaşa hazırlanan ev birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Ayşe adlı filmde sete çıkmak için son hazırlıklarını yapıyor. Başrolünde Binnur Kaya’nın yer alacağı filmin belirlenen oyuncularıyla okuma provası ise geçtiğimiz gün yapıldı.

21 Temmuz’da sete çıkacak

Binnur Kaya, Menderes Samancılar ve Ali Seçkiner gibi ünlü isimleri bir araya getiren Ayşe Filmi ilk okuma provasını gerçekleştirdi. Çınar Film ve Maara Film ortaklığında hazırlanan filmin senaryosunu Necmi sancak kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda da yine Necmi Sancak yer alıyor. Kadın ağırlıklı bir hikayeyi ele alan Ayşe Filmi sektörde de merak edilen yapımlar arasına girdi. Çalışanlarının çoğunluğunun kadınlardan oluştuğu filmin ilk okuma provası oldukça heyecanlı ve neşe içinde geçti. İstanbul’da çekilecek ve yaklaşık 4 – 5 hafta arasında bir set çalışması yapacak filmin daha sonra post prodüction çalışmaları tamamlanacak.

Ayşe Filmi Hakkında

Yaz sezonu çekime başlayacak filmlerden biri olarak öne çıkan ve Binnur Kaya’nın Ayşe olarak başrolünde yer alacağı filmin çalışmalarında sona gelindi. İlk okuma provası gerçekleştirilen filmin yapımcılığını Mustafa Karadeniz yapıyor. Yönetmen koltuğunda filmin senaryosunu da yazan Necmi Sancak bulunurken filmin oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Menderes Samancılar, Ali Seçkiner Alıcı ve daha pek çok isim yer alıyor. Sete çıkmak için son hazırlıkları yapan film 21 Temmuz’da motor diyecek. Filmin bu senenin son haftalarında sinema salonlarında sinema severlerle buluşması bekleniyor. Ayşe Filmi kadın ağırlıklı bir film olarak hazırlanıyor ve çalışanlarının % 80’i kadınlardan oluşuyor.

19-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar