Mert Ramazan Demir’in yeğen acısı

Mert Ramazan Demir’in yeğen acısı
Mert Ramazan Demir amca olacağı için heyecanlı olduğundan yakın arkadaşlarına bahsediyordu fakat yeğenini daha kucağına alamadan kaybetmenin acısını yaşadı.

Ünlü oyuncu en son hangi dizide yer aldı? Ünlü oyuncunun yeğeni hangi sebeple hayata veda etti? Mert Ramazan Demir’in yengesi Şebnem Demir acı haberi sosyal medya hesabından nasıl duyurdu? Mert Ramazan Demir hangi yapımlarda yer aldı? Mert Ramazan Demir kimdir? Mert Ramazan Demir ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

Mert Ramazan Demir’in yeğen acısı

Star TV’nin reyting rekorları kıran iddialı dizisi Yalı Çapkını’nda Afra Saraçoğlu ile başrolleri paylaşan Mert Ramazan Demir yeğenini kaybetti. Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine can veren Demir abisinin yeni çocuğu olacağı ve amca olacağı için heyecanlı olduğundan yakın arkadaşlarına bahsediyordu. Yakışıklı oyuncu yeğenini daha kucağına alamadan kaybetmenin acısını yaşadı.

Allah'ın bizim için farklı planları varmış

Mert Ramazan Demir’in yengesi Şebnem Demir sosyal medya hesabından acı haberi paylaştı. Instagram hesabından acılı haberi mesaj olarak paylaşan ünlü oyuncunun yengesi :” Buraya her zaman iyi haberle gelmeyi çok isterdim ama maalesef her zaman bu kadar şanslı olamıyoruz. Cumartesi günü bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik. Bizim için bu çok hassas dönemi anlayışla karşılayacağınızı hiç şüphemiz yok. Yazan, merak eden herkese çok teşekkür ederiz. Her zaman dediğimiz gibi Allah'ın bizim için farklı planları varmış. Umarım bu süreci en sağlıklı şekilde atlatacağız" diyerek üzüntülerini dile getirdi.

Mert Ramazan Demir kimdir?

1998’ de  İstanbul’ da dünyaya gözlerini açtı. 178 cm boyunda, 73 kilo ağırlığında olup yay burcudur. Çeşitli oyunculuk ajanslarında oyunculuk eğitimi aldı. İlk olarak yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’nin yapmış olduğu “I Am You” sinema filminde başrolü Cansu Tosun, Damla Sönmez ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020 yılında yayınlanan, yönetmen koltuğunda Can Evrenol’ün yapmış olduğu “Çıplak” isimli mini dizide başrol oynadı. Fox TV’de yayınlanan Öğretmen dizisi ile dikkatleri üstüne çeken Demir Netflix’te yayınlanan Ufo filminde ve Şahmaran dizisinde de yer aldı.

OYNADIĞI DİZİLER

Yalı Çapkını, Öğretmen

OYNADIĞI DİJİTAL YAPIMLAR

Ufo (Film), Ölüm Zamanı, Çıplak, Şahmaran

OYNADIĞI SİNEMA FİLMLERİ

I am You

19-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler