Çöp Adam Dizisinde Büyük Değişiklik

Çöp Adam Dizisinde Büyük Değişiklik
Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisinde büyük değişiklik…

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan dram dizisi Çöp Adam geçtiğimiz sezon ilk kez ekrana gelmeye başlamıştı. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizi kanalın yayın akışına iddialı bir şekilde konmuş ancak dizi ilerleyen zamanlarda umduğunu bulamamış ve ortalama bir reytingle yoluna devam etmişti. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden dizi olarak televizyona uyarlanan Çöp Adam sezon arası verirken kanal ve yapım şirketi tarafından ikinci sezonda da yayınlanacak şekilde planlanmıştı. Başrolünde ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin ikinci sezonda yeniden ele alınarak daha iyi bir reyting oranına ulaşması için çalışmalar devam ediyor. OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren dizinin yeni sezonda hikayesinin tümden değişeceği ve buna göre yeni isimlerle yola devam edileceği öğrenildi. Yapım şirketi buna uygun şekilde çalışmalarını sürdürürken diziden şok bir şekilde pek çok oyuncu ayrıldı.

Ünlü İsimler veda etti

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon yayına başlayan Çöp Adam dizisinde adeta deprem yaşandı. OGM Pictures tarafından hazırlanan ev Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayelerinden dizi olarak Star Tv için hazırlanan Çöp Adam ilk sezonunda beklenen reytinglere ulaşamamıştı. Dizi ikinci sezon onayı alırken yapımcı firma dizinin hikayesinde baştan sona bir değişikliğe hitti ve dizinin hikayesi yeniden tasarlanarak kaleme alıncı. Bununla birlikte dizinin hikayesinde var olan bazı oyuncular diziden ayrılırken yeni oyuncuların da hikayeye dahil olacağı öğrenildi. Diziden ayrılan isimler arasında, Hülya Şen, Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu ve Şeyda Terzioğlu bulunuyor. Diziye yeni katılacak oyuncular ise henüz netleşmedi.

Hülya Şen Veda Etti

Çöp Adam dizisinin başarılı oyuncuları arasında yer alan ve sektöründe ünlü ve başarılı oyuncularından olan Hülya Şen dizide Nesrin karakterine hayat veriyordu. Diziden ayrılmasıyla birlikte Hülya Şen bir paylaşımda bulundu. Hülya Şen paylaşımında “Canım Nesrin biraz zamansız olsa da gidişin, yiyecek ekmeğin vardır diye düşünüyorum başka yalılarda. Birçok kişi kaç yılın Nesrin’isin niye tencere tava taşıyorsun dese de ben sana hiç o gözle bakmadım. Ayrıca yılların, edinilmiş tecrübelerin ispata ihtiyacı yoktur diye düşünüyorum. O yüzden sen benim ve arkadaşlarımın kıymetlisiydin. Bu yolculukta yanımda olan bütün oyuncu ve ekip arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Sezonda yolunuz açık reytinginiz bol olsun” ifadelerini kullandı.

19-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar