Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan aynı projede

Aytaç Şaşmaz ve Sümeyye Aydoğan aynı projede
Son dönemlerin genç ve başarılı oyuncularından Aytaç Şaşmaz’ın merakla beklenen projesi belli oldu. Genç oyuncu projede Sümeyye Aydoğan ile birlikte rol alacak.

Son zamanların genç ve başarılı oyuncusu Aytaç Şaşmaz dizilerin sevilen ve aranılan isimleri arasında yer almaya ve yer aldığı projelerde de gösterdiği üstün performansla dikkat çekmeyi başardı. Yapımcıların son zamanlarda projelerinde görmek istediği oyunculardan olan ünlü isim ilk olarak kendisini Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde canlandırdığı karakterle dikkatleri çekti ve ardından da başka projelerde yer almaya başladı. Son zamanlarda pek çok projeden teklif alan oyuncu yeni projeleri değerlendirirken gelen bir sinema filmi teklifine evet dedi. Berton Medya tarafından hazırlanan ve hazırlıkları süren Hatıran Yeter adlı projeye evet diyen genç ve başarılı oyuncu filmde son zamanların güzel oyuncusu Sümeyye Aydoğan ile partner oldu.

Aytaç Şaşmaz & Sümeyye Aydoğan Hatıran Yeter Filminde

Son zamanların sevilen oyuncularından Aytaç Şaşmaz’ın uzun zamandır merak edilen projesi sonunda belli oldu. Genç oyuncu yeni bir diziye başlamadan önce yaz aylarında çekilecek bir film projesine evet dedi. Hatıran Yeter adlı projeye evet diyen genç oyuncu aynı projede Sümeyye Aydoğan ile partner olurken film şirketi Berton Medya tarafından hazırlanacak. Filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı üstlenirken filmin cast çalışmaları ise devam ediyor. Filmin çok yakında çekimlerinin başlayacağı açıklanırken iki genç ve başarılı oyuncu filmin okuma provasında bir araya geldi. Genç oyuncunun sevenleri şimdiden Hatıran Yeter adlı filmi merakla beklemeye başladı. Filmin çekimlerine cast çalışmalarının ardından yaz aylarında başlanacağı ve yaklaşık 5 – 6 hafta arasında süreceği öğrenildi.

Aytaç Şaşmaz Kimdir?

Son dönemlerin sevilen ve başarılı oyuncularından Aytaç Şaşmaz 4 Ağustos 1998 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından aldığı oyunculuk eğitimleriyle dizi ve sinema filmi setlerinde yer almaya başlamıştır. 47. Altın Kelebek Ödüllerinde en iyi romantik komedi erkek oyuncusu ödülünü de kazanan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

-          Söz

-          Hekimoğlu

-          Baht Oyunu

-          Darmaduman

-          Kötü Çocuk

-          Aşk Tesadüfleri Sever 2 ve

-          İlk Göktürk yer almaktadır.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar