Esaret dizisinin Orhun’u Oyuncu Cenk Torun Kimdir?

Esaret dizisinin Orhun’u Oyuncu Cenk Torun Kimdir?
Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Esaret dizisinin ana karakteri Orhun Demirhanlı karakterini canlandıran Cenk Torun kimdir?

Şu sıralar Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin çok sevdiği dizilerden olan günlük dizi Esaret hafta içi her gün seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Günlük dizi formatında hazırlanan ve Başak Yazı Odası tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Serkan Mut yer alıyor. Dram türünde ele alınan dizinin başrolünde başarılı oyuncu Cenk Torun ve Muhassine Merabet yer alıyor. Karamel Yapım tarafından hazırlanan dizi Kanal 7’nin en çok seyredilen ve reytingi oldukça iyi yapımlarından biri olurken dizinin seyircileri de dizide rol alan oyuncuları merak etmeye ve haklarında araştırmalar yapmaya devam ediyor. Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin başrolünde yer alan ve dizide Orhun Demirhanlı karakterine hayat veren başarılı oyuncu Cenk Torun uzun zamandır ekranlarda ve setlerde olan bir isim olarak dikkatleri çekiyor.

Orhun Demirhanlı Kimdir?

Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Esaret dizisi aldığı reytinglerle dikkatleri çekiyor. Dizi dram türünde ele alınırken yapım Karamel Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin başrolünde yer alan ve hikayede Orhun Demirhanlı karakterine hayat veren Cenk Torun dizide başarılı bir performans ortaya koyuyor. Orhun Demirhanlı dizide ablasını kaybetmiş ve onun katilini arayan zengin ve güçlü bir adama hayat veriyor ve kız kardeşinin katilini bulmak için her yolu deniyor. Kız kardeşinin katili olmakla itham edilen ancak gerçekte böyle olmayan Hira Demirhanlı ile ise intikam almak için evleniyor ancak bu ilişki daha sonra bambaşka bir hal alıyor.

Cenk Torun Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu Cenk Torun 24 Mart 1974 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Türk Sanat Müziği’nin ünlü seslerinden Nurdan Torun’un oğlu olan Cenk Torun aldığı eğitimlerin ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında, Barbunya Nuri, Hepimiz Kardeşiz, Fadik İntikam Peşinde, Hazan, Delikanlım, Palavra Aşklar, Çılgın Bediş, Yaşanacaksa Yaşanacak, Benim İçin Ağlama, Melekler Adası, Büyük Günahlar, Köpek, Masum Değiliz, Arka Sokaklar, Hırçın Kız, Ölümsüz Kahramanlar, Ne Münasebet, Yeter ve Adını Sen Koy bulunmaktadır. Oyuncu halen Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Esaret dizisinde başrol oynamaktadır.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar