Boğa Boğa Filminin İkinci Fragmanı Yayınlandı

Boğa Boğa Filminin İkinci Fragmanı Yayınlandı
Aile dizisinin başrolü ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un ve Funda Eryiğit’in başrolünü oynadığı Boğa Boğa filminin ikinci fragmanı yayınlandı.

Son günlerin başarılı ve reytinglerde oldukça iyi dizisi Aile’de başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü oynadığı ve yakında internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan Boğa Boğa filmi oldukça merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in başrolünde yer aldığı ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Boğa Boğa Filminin yönetmen koltuğunda Onur Saylak yer alırken filmin senaryosunu ise Hakan Günday kaleme almış. Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan ve seyircinin oldukça merakını çeken filmin yayın tarihi olarak ise 21 Nisan Cuma günü Netflix’te yayınlanacak. İlk olarak 15 Nisan’da 42. İstanbul Film Festivali’nde gösterilen filmin afişi ve 2. Fragmanı ise yayınlandı.

İkinci Fragman Yayınlandı

Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve Ay Yapım tarafından hazırlanan Boğa Boğa filminin merakla beklenen yayın tarihi yaklaşırken internet yayın platformu Netflix’te filmin ikinci fragmanı yayınlandı. Oldukça dikkat çeken ve seyredenlerin beğenisini kazanan filmin fragmanının ardından yayın tarihi beklenmeye başlandı. Hakan Günday’ın kaleme aldığı ve Onur Saylak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin konusu da oldukça ilginç.  Filmde İstanbullu bir iş adamı olan Yalın’ın hikayesi anlatılıyor. Yalın finansal bir skandalın ardından eşi Beyaz ile birlikte Assos’a yerleşir. Yalın burada huzur ararken hayatı kabusa döner. Yalın’ın düşmanları her yerdedir. Assos’taki köye yerleştikten sonra ilk günden itibaren Yalın’a olumsuz ve tehditkar bir şekilde yaklaşırlar. Çok geçmeden bu tepkilerin şiddeti hızla artar ve bir gün Yalın, bir gencin saldırısına uğrar. Filmin yayınlanan ilk fragmanının ardından yayınlanan ikinci fragmanı ve hazırlanan afişi oldukça beğenildi.

Boğa Boğa Oyuncuları Kimler?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Netflix’te yayınlanacak olan Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü Funda Eryiğit ile paylaştığı Boğa Boğa filminin çekimleri Çanakkale’de yapıldı. 22 Nisan Cumartesi günü Netflix’te yayınlanacak dizinin kadrosunda

-          Kıvanç Tatlıtuğ (Yalın)

-          Funda Eryiğit (Beyza)

-          Gürgen Öz (Daim)

-          Müge Bayramoğlu (Nehir)

-          Aşkın Şenol (İrfan)

-          Ahmet Baki Kurtuluş (Remzi)

-          Nadi Güler (Ayhan)

-          Kerem Aslanoğlu (Cevdet)

-          Hayat Van Eck ve

-          Onur Gürçay (Selami) yer almaktadır.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar