Ayten Dizisinin Detayları Belli Oldu

Ayten Dizisinin Detayları Belli Oldu
Tims&B Yapım tarafından hazırlıkları süren ve Disney Plus’ta yayınlanacak Ezgi Mola’nın başrol oynayacağı Ayten Dizisine yeni oyuncu katıldı.

Özellikle son olarak yer aldığı TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ile herkesi büyüleyen ve oyunculuğunun zirvesinde olan ünlü ve güzel oyuncu Ezgi Mola’nın başrolünde yer alacağı ve Disney Plus için Tims&B Yapım tarafından hazırlanan yeni dizi Ayten ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Halen cast çalışmaları için yoğunlaşan yapım şirketinin belirlenen karakterler için oyuncularla görüşme içinde olduğu ve dizinin castını bir an önce tamamlayarak sete çıkmak istediği öğrenildi. Sektörde hemen her gün yeni bir iddiada adı geçen dizi için ünlü isimlerle görüşmeler yapılırken bu isimlerden ilk kesinleşen isim Ezgi Mola oldu. TRT 1 Ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ile büyük çıkış yapan ve Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde de rol alan başarılı ve güzel oyuncuya eşlik edecek erkek başrol oyuncusu arayışları devam ederken diziye güzel ve başarılı bir isim daha dahil oldu.

Saadet Işıl Aksoy Ayten’de

Tims&B Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yönetmen koltuğunda Umur Turagay’ın oturduğu ve senaryosunu Etem Özışık’ın kaleme aldığı Ayten dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin kadrosuna son olarak Şahmaran Dizisinde rol alan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy katıldı. Ünlü ve güzel oyuncunun dizide Demet adında bir polise hayat vereceği öğrenildi. Demet, cinayet masasında çalışan ve işinde hırslı ve başarılı bir polis olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin cast çalışmaları devam ederken iddialara göre ünlü ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’e de teklif gitti. Ayten dizisi ile her an yeni gelişmeler yaşanırken dizi, Ayten adındaki bir kadının zorlu ve dram dolu hayatını seyirciyle buluşturacak.

Saadet Işıl Aksoy

Son olarak Şahmaran adlı dizide rol alan genç ve başarılı oyuncu Saadet Işıl Aksoy 29 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa merak salan Saadet Işıl Aksoy bunun için oyunculuk eğitimi almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Bugüne kadar pek çok ödül alan ve ödüllü oyuncular arasında yer alan Saadet Işıl Aksoy’un yer aldığı birbirinden başarılı pek çok yapım bulunmaktadır. Bu yapımlar arasında, Başka dilde Aşk, Umut Üzümleri, Sürgün, Ailecek Şaşkınız, Görülmüştür, Güz Yangını, Esir Kalpler, Balkan Düğünü, Muhteşem Yüzyıl, Kördüğüm, Vatanım Sensin ve Şahmaran yer almaktadır.

24-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar