Erkan Özarman'dan Üzen Haber

Erkan Özarman'dan Üzen Haber
Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan menajer ve prodüktör Erkan Özarman’ın yakalandığı pankreas kanserinin karaciğere metastaz yaptığı öğrenildi.

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve özellikle Best Model yarışmasının kurucusu olan ünlü isim Erkan Özerman’dan sevenlerine üzücü haber geldi. Magazin basını, internet haber siteleri ve sosyal medyada gündem olan ünlü isim daha önce pankreas kanseri olmuş ve tedavi görmeye başlamıştı. Ancak gelen son haberlere göre tedavisi devam eden ünlü isim Erkan Özerman’ın tedaviye rağmen pankreas kanserinin karaciğere metastaz yaptığı öğrenildi. Bir anda ünlüler dünyasına bomba gibi düşen bu haber kısa sürede internet haber sitelerinde gündem oldu ve hızla yayılmaya başladı. Haberlere göre ünlü ismin tedavisine hemen başlanırken gelişmeler konusunda sosyal medya hesabından bilgilendirme ve açıklama yapıldı.

Kanser metastaz Yaptı

Best Model yarışmasının kurucusu olan ve bu yıl 35. Kez düzenlenecek olan Best Model yarışmasının duayen ve ünlü ismi Erkan Özerman’dan üzücü haber geldi. Magazin basınında yer alan haberlere göre pankreas kanseri olan ünlü ismin kanseri karaciğere metastaz yaptı. Hemen tedavisine başlanılan ünlü isimle ilgili yapılan açıklamada “pankreas kanseri metastaz yapıp karaciğere de geçmiş. Erkan Özerman Onkolog Doktor Süalp Tansan tarafından tedavi edilmeye başlanmıştır. Kurucu başkanı olduğu 35. Best Model of the World Yarışması ertelenmeyecek ve 16 Aralık 2022’de İstanbul’da 40 ülkenin iştirakiyle Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi. Buna göre bu yıl 35. Düzenlenecek Best Model yarışmasının takviminde bir aksama olmayacağı ve belirtilen tarihte yarışmanın gerçekleştirileceği öğrenildi.

Erkan Özerman Kimdir?

Ünlüler dünyasında yer alan ve sanatçı menajerliği, yapımcılık ve organizatörlük yapan ünlü isim erkan Özerman 4 Kasım 1938 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğreniminin ardından Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Erkan Özerman daha sonra Universite Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulundan mezun olmuştur. Daha sonra organizatörlük ve prodüktörlük yapmaya başlayan ünlü isim 1989 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmasının da kurucusudur. Ünlü isim çeşitli gazete ve dergilerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı da yapmıştır. Özellikle magazin sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Erkan Özerman halen mesleğe devam etmektedir.

24-11-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar