Aziz 1. bölüm izle

Aziz 1. bölüm izle
Aziz 1. bölüm izle: Merakla beklenen Aziz dizisi nihayet bu akşam ilk bölümüyle Show TV'den ekrana gelecek. Aziz dizisinin canlı, online, full HD ve tek parça izle.

Aziz 1. bölüm izle: Aziz dizisinin 1. bölümünü online, canlı, tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın. İzleyicilerin uzun zamandır merakla beklediği Aziz dizisi Show TV ekranlarının en yüksek bütçeli dizilerinden biri olacak. Yapımcılığı O3 Medya tarafından üstlenilen Aziz dizisinin merakla beklenen ilk bölümü bu akşam saat 20.00'da izleyicilerin karşısına çıkacak. Bir dönem dizisi olan Aziz, bu akşam milyonlarca izleyici tarafından takip edilecek ve pek çok izleyici diziyi internet üzerinden online olarak izleyecek. Siz de Aziz dizisini online ve tek parça olarak izlemek isteyen izleyicilerden biriyseniz bu sayfadan izleyebilirsiniz. Aziz dizisinin 1. bölümünü canlı ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

Aziz 1. bölüm izle

Aziz dizisinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış ve Güven Murat Akpınar başrol olarak bir araya geldi. Bir dönem dizisi olan Aziz, fazlasıyla merak uyandırdı. 1930'lu yılların Antakya'sında geçen Aziz dizisi şehrin en büyük halı üreticisi olan Payidar ailesinin hikayesini konu alıyor. Fransız mandasına bağlı olan Antakya, jeopolitik olarak oldukça karışık bir dönemdedir. Aziz dizisi Payidar ailesinin hikayesiyle bizleri o yıllara götürecek. O3 Medya tarafından hazırlanan Aziz dizisinin ilk bölümü 5 Kasım Cuma akşamı saat 20.00'da Show TV'den ekrana gelecek. Siz de Aziz dizisinin ilk bölümünü izlemek isteyen izleyicilerden biriyseniz sayfada bulunan bağlantının üzerine tıklayın.

Aziz dizisinin konusu ne?

Payidar ailesi, Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisidir. Ailenin oğlu Aziz, oldukça refah bir hayat sürmektedir. Ancak tüm hayatı Fransız delege Mösyö Pierre'in oğlu Teğmen Andrea'yı öldürmesinin ardından tepetaklak olur. Sahip olduğu rahat yaşantıyı, doğduğu bildiği toprakları ve hayatının aşkını arkasında bırakır. Herkes onu öldü farz ederken 2 yıl sonra aniden ortaya çıkar. Geldiğinde her şeyin değiştiğini görür. Sahip olduklarını kaybetmekle kalmamış Antakya, Fransız işgalinde daha da kötü bir hale gelmiştir. Hayatının aşkı dediği Dilruba, amcasının oğlu Adem ile nişanlanmıştır.

05-11-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler