Aziz 14. bölüm izle

Aziz 14. bölüm izle
Aziz 14. bölüm izle; Son bölüm, dizinin sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Full HD ve tek parça olarak Canlı TV adresinde izleyebilirsiniz.

Aziz 14. bölüm izle; Show TV ekranlarının ilgi çeken dizisi Aziz, 18 Şubat Cuma akşamı 14. bölüm ile ekranlarda olacak. Her bölümüyle milyonlarca kez izlenen dizi, yayınlanacak son bölüm seyirciler tarafından heyecan içerisinde bekleniyor. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simge Barlas'ın yer aldığı dizide yeni bölüm için aramalar yapılırken herkes hangi adres üzerinden en kolay ve kaliteli olarak izleyebileceğini merak ediyor. Oldukça popüler olan diziyi online olarak, full izlemek Canlı TV adresinde mümkün. İzleyicilerin büyük hevesle beklediği bölümü tek parça ve HD olarak tek tıkla izleyebilirsiniz. Siz de yeni bölüm için beklenti içerisindeyseniz hemen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Aziz 14. bölüm izle

Show TV ekranlarınıne O3 Medya imzası taşıyan Aziz dizisinin oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Ayten Soykök, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Suzan Kardeş, Baran Akbulut, Elif Sönmez, Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel ve Berkay Akın gibi isimler yer alıyor. Senaryosu Eda Tezcan tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor.

Aziz dizisi yeni bölümüyle bu akaşam saat 20.00'de ekrana gelecek. Son bölüm internet üzerinde Show TV internet adresinden canlı ya da full olarak izleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra YouTube'daki Aziz kanalından tek parça olarak da izleyebilirsiniz. Bu sayfalara ulaşmak için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Aziz son bölümde yaşananlar

Aziz, riskli bir duruma düşer. Sınır hattında çıkan çatışmadan kötü bir şekilde yaralanan Mustafa'yı kurtarmak için kendini düşünmeden harekete geçer. Öte yandan Pierre, silahlarla ilgili gerçekleri öğrenir. Şehre giren silahlarla ilgili meseleye dahil olan Galip, gönülsüz de olsa Aziz'e yardım eder. Yanındaki insanları aklamak isteyen Aziz adım atar. Payidar ailesi ilginç bir yolculuğa çıkarlar. Adem ise Aziz ile uğraşmaya devam eder. Aziz'in atölyesini alıp almayacağı merak konusudur.

Tüm bunların yanında bir de Efnan meselesi vardır. Aziz, Pierre'den yardım istemesinden dolayı Efnan'a kızgındır. Her şeye rağmen onu affedebilecek kalbe sahip midir?

18-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler