Orhan Gencebay Özür Diledi

Orhan Gencebay Özür Diledi
Sahne kostümü tartışmasını yeniden alevlendiren ünlü Şarkıcı Orhan Gencebay söylediği sözlerinden dolayı Gülşen’den özür diledi.

Magazin basınında ve sosyal medyada son zamanların en çok tartışılan konularından olan sahne kostümü konusu her gün yeni katılımlarla ve yeni görüşlerle genişleyerek konuşulmaya devam ediyor. Bilindiği gibi aylar önce İzzet Yıldızhan tarafından başlatılan tartışmada Gülşen’in giydiği sahne kostümleri eleştirilmeye başlanmış ve konuyla ilgili pek çok isim bu konuda görüşlerini dile getirmiş, kimi ünlü Gülşen’e destek verirken kimi ünlü ise sahne kostümler konusunda Gülşen’i eleştirmişti. Son olarak şarkıcının eşi Ozan Çolakoğlu da bir açıklama yapmış ve eşinin giydiği kostümlere karışmadığını bunu beğenmeyenlerin ya da yargılayanların konserlere gitmemesi gerektiğini söylemişti. Aradan geçen belli bir sürenin ardından bu seferde aynı konuyu yeniden gündeme getiren ünlü şarkıcı Orhan Gencebay’ın konuyla ilgili açıklamaları oldu. Gencebay “bu edeple ilgili akılla ilgili” diye sert bir açıklama yaparken Gülçen geçtiğimiz akşam sahneden Orhan Gencebay’a cevap verdi ve “namuslu görünmek kimlere kalmış” ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay Özür Diledi

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay’ın geçtiğimiz günlerde sahne kostümleriyle ilgili yaptığı açıklama sonrası yeniden alevlenen tartışma Gülşen’in sahneden seslendirdiği namus şarkısının ardından yaptığı konuşma konuyu başka bir aşamaya taşıdı. Gülşen namus şarkısını seslendirdikten sonra “arkadaşlar, ülkemizin şarkısı bu şarkı, ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine bir programa bağlanan ünlü isim Orhan Gencebay “hayatımda kimseye ne kötü bir söz söyledim ne de dedikodu yaptım. Ülkemizde herkes özgürdür. Ben Gülşen Hanım yanlış bir şey yaptı demedim, demem de! Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Gülşen benim evladımdır. Bu söz ağır bir sözdür bana. Fakat yine de belli bir ölçüde hoş görebilirim. Böyle bir sözle muhatap olmayı kesinlikle istemezdim” ifadelerini kullandı.

Orhan Gencebay Ne Demişti?

Ünlü şarkıcı Orhan Gencebay şarkıcıların sahne kostümleriyle ilgili olarak “her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabi ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsini düşünerek gereğinin yapılması lazım diyorum. Bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım” ifadelerini kullanmıştı. Buz sözler küllenen tartışmayı yeniden alevlendirmişti.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar