Kral Kaybederse hangi kanalda yayınlanacak? Kral Kaybederse konusu ve oyuncuları

Kral Kaybederse hangi kanalda yayınlanacak? Kral Kaybederse konusu ve oyuncuları
Kral Kaybederse dizisi raftan indi. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer alacağı Kral Kaybederse hangi kanalda yayınlanacak. Kral Kaybederse oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, detaylar

OGM Pictures yapımı olan Kral Kaybederse dizisi beklemeye alınmıştı. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin de yapım şirketi olan OGM Pictures yeni dizisi Kral Kaybederse için çalışmalarını hızlandırdı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan Kral Kaybederse dizisi merakla bekleniyor. Kral Kaybederse oyuncu kadrosu da merak edilen bilgiler arasında. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un başrol için adının geçtiği Kral Kaybederse dizisi ne zaman başlayacak? Kral Kaybederse hangi kanalda yayınlanacak? Kral Kaybederse konusu nedir? Tüm soruların cevabı seyirci tarafından merak ediliyor.

Kral Kaybederse hangi kanalda yayınlanacak?

Hazırlıkları devam eden yeni dizi Kral Kaybederse için çalışmaları hızlandıran yapım şirketi bir kanalla anlaşma sağladı. OGM Pictures iddialı yapımlarından biri olan Kral Kaybederse için Star Tv ile anlaşma sağladı. Kral Kaybederse isimli kitaptan uyarlanan yeni dizi seyirciyle Star Tv ekranından buluşacak. OGM Pictures projeleri, TRT1'de Masumlar Apartmanı, Kanal D'de Camdaki Kız, Tv8'de ise Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir olarak yayınlanmış ve bazı diziler yayınlanmaya devam ediyor. TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi ise geçen hafta ekrana veda etti. OGM Pictures ekranlardaki birçok iddialı yapımla birlikte Süslü Korkuluk ve Kral Kaybederse dizileri için de çalışmalarını hızlandırdı. Son haberlere göre Çağatay Ulusoy ile Alina Boz'u buluşturan Süslü Korkuluk dizisi için Netflix'le anlaşan OGM, Kral Kaybederse dizisi için de Star Tv ile anlaşma sağladı.

Kral Kaybederse oyuncu kadrosu ve konusu

Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Kral Kaybederse dizisinin cast çalışmaları devam ediyor. Başrol için ise en güçlü aday Kıvanç Tatlıtuğ. Kulis bilgilerine göre Kıvanç Tatlıtuğ Kral Kaybederse dizisine sıcak bakıyor. Star Tv'nin yeni yayın dönemi için düşündüğü yapım Kral Kaybederse'nin oyuncu kadrosu ve Kıvanç Tatlıyuğ'un partneri henüz belli olmadı. Kral Kaybederse kitabından uyarlanan dizinin konusu da dikkat çekiyor. Kral Kaybederse dizisinde iyi görünümlü, nasrsist ve vurdumduymaz bir kişilik hikayesi anlatılacak. Psikoloji ağırlıklı dizilerden biri olmaya aday Kral Kaybederse dizisinde başta nefret edilecek bir karakterin geçmişine yapılan yolculuk sonunda çok farklı bir konuma gelmesi işlenecek.

18-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar