Aziz dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu dizi başlamadan ayrıldı

Aziz dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu dizi başlamadan ayrıldı
Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Aziz dizisinde flaş ayrılık. Murat Yıldırım'ın partneri olan başrol oyuncusu diziden ayrılma kararı aldı. İşte Aziz oyuncunun ayrılık nedeni?

Yeni sezon dizileri bir bir ortaya çıkarken o dizilerden biri olan Aziz'de flaş bir değişiklik yaşandı. Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu ve birçok güçlü ismi kadrosunda toplayan Aziz'den kadın başrol oyuncusu ayrıldı. Murat Yıldırım'la başrolü paylaşacak isimlerden biri Melisa Şenolsun'du. Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun Aziz dizisinden ayrılma kararı verdi. Efnan karakterini canlandıracak Melisa Şenolsun'un projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Tv 100'ün haberine göre Melisa Şenolsun sözleşmeden kaynaklanan sebepler nedeniyle bir anlaşmazlık yaşadı ve bu kararı aldı. Murat Yıldırım'ın partnelerinden biri olacak Melisa Şenolsun'un yerine kimin geleceği de şimdiden merak konusu.

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez partner olacak

O3 Medya'nın yeni sezon için hazırladığı Aziz dizisi bir dönem projesi olarak ekrana gelecek. Show Tv'de yayınlanacak Aziz için son hazırlıklar tamamlanıyor. Antakya bölgesinde çekilecek Aziz için ekip Eylül ayında sete çıkacak. Murat Yıldırım Aziz karakteriyle ekrana gelirken Melisa Şenolsun Efnan, Damla Sönmez ise Dilruba karakteriyle kendisine eşlik edecektik. Damla Sönmez'la anlaşma imzalanan Aziz'de Melisa Şenolsun şoku yaşandı. Aziz kadrosunda olduğu bilenen Melisa Şenolsun projeden ayrılmaya karar verdi. Aziz dizisinde ayrıca birçok sevilen isim de yer alıyor.

Aziz kadrosunda kimler var?

Aziz dizisi Show Tv'nin iddialı yapımlarından biri olacak. Aziz ekibi Eylül'de sete çıkmaya hazırlanıyor. Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan, Yılmaz Bayraktar, Meral Çetinkaya, Damla Sönmez, Murat Akpınar Aziz kadrosunda yer alan ünlü isimlerden bazıları. Zeynep Günay Tan tarafından projelendirilen Aziz dizisi 1930'lu yıllarda yaşanmış bir hikayeyi ekrana taşıyacak. Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Aziz, bir Fransız subayını öldürünce kaçmak ve oradan uzaklaşmak zorunda kalacaktır. Ailesi ve sevdiklerini geride bırakan Aziz yıllar sonra dönse de hiçbir şey eskisi gibi değildir. Eda Tezcan'ın senaryosunu yazdığı Aziz dizisinde kadın başrol krizi yaşandı. Melisa Şenolsun projeden ayrılınca kiminle anlaşma sağlanacağı de merak ediliyor.

17-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar