Zuhal Topal Tv 8’de

Zuhal Topal Tv 8’de
Mahkemelik olan ve kavgalarıyla yayıncılık sektöründe çok konuşulan iki isim Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal anlaştı. Zuhal Topal Tv 8’de program yapacak.

Televizyon dünyasında küslük yoktur. Rekabet olur, hırs olur, kavga olur, tartışma olur, hatta son anda yayına çıkamama bile olur ama küslük olmaz. Hele hele büyük kanalların sahipleri ya da yöneticileri sektörden bir sunucuya, bir yapımcıya kırılmaz, küsmez. Bilir ki günün birinde bu kişilerle çalışmak zorunda kalabilir. Bu sebeple ne olursa olsun yayıncılık sektöründe kimse birbirine küs kalmaz. Bu durum bugün bir kez daha yaşandı. Geçtiğimiz yıllarda birbirine her şeyi söyleyen, birbirinin kuyusunu kazana ve hatta birbiriyle mahkemelerde hesaplaşan iki kişi bir araya geldi. Tv 8’in sahibi Acun Ilıcalı kendi televizyonunda yayınlanan Yemekteyiz adlı programın formatını çalmakla suçladığı ve eskiden Fox Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının sunucusu Zuhal Topal’la bir araya geldi ve Zuhal Topal’ın Tv 8’de gündüz kuşağı programı yapacağını açıkladı.

Mahkemelerden Birlikte Çalışmaya

Tv 8 kanalında yayınlanan ve yıllarca başarılı reytingler alan Yemekteyiz adlı yarışma programının format sahibi Acun Ilıcalı kendi formatını çaldığını iddia ettiği ve mahkemeye başvurduğu Zuhal Topal’la anlaşmaya vardı ve ikili birlikte çalışmaya karar verdi. Fox Tv’de yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada adlı yarışmanın son anda yayından kaldırılmasıyla boşta kalan ünlü isim Zuhal Topal’ın hangi kanala gideceği merak konusu olmuştu. Herkes bir şeyler iddia ediyordu ancak Tv 8 bu seçenekler içinde en sondaydı. Ancak beklenmeyen oldu ve mahkemelerde hesaplaşan ve bir zamanlar birbirine her şeyi söyleyen Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal bir araya geldi. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından paylaştığı bir resim ve mesaj ise okuyan herkesi şoke etti. Acun Ilıcalı paylaşımında Zuhal Topal’layan yana fotoğrafını yayınlayarak ”gündüz kuşağının başarılı ismi Zuhal Topal artık Tv 8’de. Hoş geldin” ifadelerini kullandı. Bu mesajın ardından sosyal medyadan taraflara binlerce yorum ve mesaj geldi.

Gündüz Kuşağında Program Yapacak

Kavgalı ikili Acun Ilıcalı ve Zuhal Topal’ın bir araya gelmesi ve barışmaları sektörde adeta bomba etkisi yarattı. Birbiriyle kıyasıya rekabet içinde olan ve mahkemelerde hesaplaşan taraflar sonunda bir araya gelerek birlikte çalışmaya karar verdiler. Tv 8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı Zuhal Topal’ın kanalda gündüz kuşağında yer alacağını belirtti. Tarafların her konuda anlaştığı belirtilirken Zuhal Topal’ın Tv 8’de nasıl bir program yapacağı merak konusu oldu. Tv 8’de yayınlanan Yemekteyiz adlı yarışma programının mı yoksa Zuhal Topal’la Sofrada’nın mı ya da başka bir formatta programın mı yapılacağı merak konusu oldu.

17-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar