Onur Tuna'nın yeni projesi belli oldu

Onur Tuna'nın yeni projesi belli oldu
Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna'nın yeni sezonda hangi projede olacağı belli oldu. Onur Tuna o projede başrol oynayacak…

Ekranların başarılı ismi Onur Tuna yeni bir proje için anlaştı. Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna yine Fox Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Sevilen oyuncu Onur Tuna MF Yapım imzası taşıyan Mahkum dizisi için anlaştı. Onur Tuna Mahkum dizisinde Cumhuriyet Savcısı rolüyle ekrana gelecek. Innocent Defendant uyarlaması olan ve Mahkum adıyla izlenecek yeni dizide Onur Tuna dizinin mahkumunu canlandıracak. MF Yapım Mahkum dizisi için çalışmalara başladı. Tv100'ün haberine göre Onur Tuna ile anlaşma sağlayan yapım şirketi hazırlık ve cast çalışmalarına devam ediyor.

Mucize Doktor'un Ferman'ı Onur Tuna hangi dizide?

Fox Tv yeni sezona iddialı birçok yapımla giriyor. Birçok yeni diziyi alan Fox Tv'de yapımlar çekimlere başladı. Aşk Mantık İntikam dizisi ise yayına bile başlayan yapımlardan biri oldu. Kanunsuz Topraklar, Uzak Şehrin Masalı, Ayrılık, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, El Kızı, Yasak Elma ve Son Yaz dizileri yeni sezonda Fox Tv ekranında olacak dizilerden. Oldukça iddialı yapımları toplayan Fox Tv sezona şimdiden önde başladı. MF Yapım ise  Onur Tuna'nın başrolde olacağı Mahkum dizisi için de durdurduğu çalışmaları yeniden başlattı. MF Yapım'ın hazırladığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi sete çıkınca Mahkum dizisi hazırlıkları yoğunlaşmaya başladı.

Onur Tuna yeni dizide başrolde

Onur Tuna ise yeni sezonda Mahkum dizisi ile anlaştı ve verdiği röportajda diziyi beklediğini duyurdu. Onut Tuna, "Mahkum'da Fox'ta seyirciyle buluşacağım" dedi. Innocent Defendant uyarlaması olan Mahkum dizisinde Onur Tuna Cumhuriyet Savcısı Ağıt Bulut karakterini canlandıracak. Haksız yere hapse giren Mahkum'u başarılı oyuncu Onur Tuna performansıyla izleyeceğiz. Mahkum dizisinin cezaevi sahneleriyle başlayacağı biliniyor. Evlilik Hakkında Her Şey ekibinin sete çıkmasıyla durdurulan Mahkum dizisi çalışmaları yeniden başladı. Önümüzdeki günlerde Mahkum kadrosunda yer alacak diğer oyuncularında belirlenmesi ve duyurulması bekleniyor. MF Yapım da yeni sezonda birçok yeni projeyle seyirci karşısına çıkacak.

17-08-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar