Azize Ceyda (Ceylan Batı) Kimdir?

Azize Ceyda (Ceylan Batı) Kimdir?
Kanal D ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. 19 Kasım Salı günü başlayacak Azize dizisi şimdiden merak konusu oldu. Gözler Azize Ceyda rolündeki Ceylan Batı kimdir?

Kanal D ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. 19 Kasım Salı günü izleyicisi karşısına çıkacak Azize dizisi şimdiden merak konusu oldu. Gözler Azize Ceyda rolündeki Ceylan Batı üzerinde olacak. Genç oyuncu Ceylan Batı ilk defa büyük bir projede görev yapacak. Azize dizisi konusu ve kadrosunu merak ediyorsanız haberimize göz atmalısınız. Şimdi etaylar…

Azize Ceyda (Ceylan Batı) Kimdir?

30 Eylül 2019 tarihinde çekimlere başlayan Azize dizisinde Ceylan Batı, Buğra Gülsoy,Hande Erçel ve Mustafa Yıldıran, Tugay Mercan ve Ufuk Şen rol alıyor. 19 Kasım Salı akşamı Kanal D ekranında başlayacak dizide gözler, Ceyda rolündeki Ceykan Batı’da olacak. Canlitv platformu olarak oyuncumuzu tanıtmak istedik.

Ceylan Batı Kimdir?

1992 İstanbul doğumlu genç oyuncu Ceylan Batı, küçük yaşlardaa tiyatroya merak sardı. Birçok tiyatro oyununda yer alan genç oyuncu, halen Alice Harikalar Diyarında oyununda sahne almaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitiren Ceylan Batı, Sabuncugil menajerliğin oyuncusudur. Vatanım Sensin dizisiyle sektöre adım atan oyuncu ordaki performansıyla Azize dizisi kadrosuna seçildi. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

Azize Oyuncuları Kadrosu

Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği Azize dizisi 19 Kasım Salı günü Kanal D ekranlarında yer alacak. Süreç Film yetkilileri Azize dizisi için Halka dizisinde yer alan Hande Erçel ve Kızım dizisinde yer alan Buğra Gülsoy ile anlaştı. Buğra Gülsoy dizide Kartal, Hande Erçel ise Azize karakterini oynayacaklar.  Azize dizisini senaristler Başar Başaran, Meryem Gültabak ve Emre Özdur üçlüsü kaleme alacak

Azize Dizisi Konusu nedir?

Bir intikam ve aşk hikâyesi olarak izleyicisi karşısına çıkıyor Azize dizisi. Türkiye’nin önde gelen mafya ailelerinden biri olan Alpanlar ailesi ve onlara karşı mücadele eden Azize’nin intikam dolu hikayesi sürükleyiciliği artırıyor. Azize’nin ailesi Alpanlar ailesi tarafından darmadağın edilmiştir. Daha küçük yaşlardayken gözleri önünde babası ve annesi canice katledilir. Küçük bir çocuk olan Azize her şeyin canlı şahididir. Asıl adı Melek olan Azize büyür ve  serpiir. Artık onu hayata bağlayan tek şey kardeşidir. Kardeşi için mücadele eden Azize’nin karşısına Alpanlar ailesi yıllar sonra tekrar çıkar ve kardeşi Yiğit’e dokunmaya kalkar. Kardeşinin başına gelenlerden sonra intikam için yemin eden Azize yıllarca bu intikam hırsıyla yanar. Hayattaki tek amacı ailesinin intikamını almaktır.

Azize Ceyda Alphan Kimdir?

Ceylan Batı’nın oynayacağı Ceyda, İskender Alphan’ın kızıdır. Aynı zamanda Kartal Alphan’ın da kız kardeşidir. Alphan’ların kızı olsa da ciddi ve ağırbaşlı biridir. Babası İskender Alphan onu Zorbazorların oğlu ile nişanlasa da Ceyda bu evliliğe karşıdır çünkü o, başka birine aşıktır. Bu durum babası ile Ceyda’nın arasını açacaktır.

10-11-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar